Εστεμμένη με ένα χέρι διεκδικεί τον τίτλο της Miss America!

Στέφθηκε Μις Αϊόβα και θέλει να κατακτήσει τις ΗΠΑ

Εστεμμένη με ένα χέρι διεκδικεί τον τίτλο της Miss America!

Η 23χρονη Nicole Kelly κατάφερε να στεφθεί Μις Αϊόβα παρά το γεγονός ότι γεννήθηκε χωρίς τον αριστερό βραχίονα και πλέον δηλώνει αποφασισμένη να κατακτήσει και τον τίτλο της Miss America.

kelly1.jpg
«Μεγαλώνοντας έμαθα να αντιμετωπίζω το πώς με κοιτούσε ο κόσμος με το να αναπτύξω μια εξωστρεφή προσωπικότητα που ποτέ δεν δεχόταν το όχι σαν απάντηση. Αυτό σημαίνει ότι δοκίμασα τα πάντα (μπέιζμπολ, χορό, καταδύσεις) μέχρι να βρω το πάθος μου, δηλαδή το θέατρο», δήλωσε η 23χρονη καλλονή που σπούδασε θεατρολογία και τώρα θέλει να κατακτήσει και τον χώρο του μόντελινγκ.

kelly2.jpg

Η ίδια δεν φανταζόταν ούτε στα πιο τρελά της όνειρα ότι θα μπορούσε ποτέ να στεφθεί βασίλισσα της ομορφιάς, όμως δήλωσε συμμετοχή στα καλλιστεία για έναν και μόνο λόγο:

kelly3.jpg

«Αν μου έλεγε κάποιος, ένα χρόνο πριν, ότι θα γινόμουν βασίλισσα της ομορφιάς, θα γελούσα. Αλλά το αποφάσισα με στόχο να συνεχίσω να δείχνω στον κόσμο τα όρια της ανθρώπινης θέλησης», είπε.

kelly4.jpg

Όσο για το πώς αντιμετωπίζει τους αδιάκριτους που τη ρωτούν συνέχεια για το πώς έχασε το χέρι της, εκείνη με πολύ χιούμορ τους απαντά:

kelly5.jpg

«Όταν με ρωτάνε, τους απαντάω 'εσύ τ�� πιστεύεις ότι έγινε;'. Η αγαπημένη μου εξήγηση μέχρι τώρα είναι ότι μου το δάγκωσε καρχαρίας. Κάτι απόλυτα λογικό για κάποια που μεγάλωσε στην Αϊόβα, μια πολιτεία στο κέντρο της Αμερικής, μακριά από θάλασσα».

kelly6.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top