Παπουτσάκη:«Ο Φερεντίνος ήξερε πως έχουμε χωρίσει με τον Τζιόβα»

Γιατί έγινε έξαλλη μιλώντας με τον Κωστόπουλο;

Παπουτσάκη:«Ο Φερεντίνος ήξερε πως έχουμε χωρίσει με τον Τζιόβα»

Πρώτη ανάρτηση: 09/12/2011, 00:50

Μην της πείτε της Κατερίνας Π��πουτσάκη περί Τζιόβα, χωρισμού και τα τοιαύτα! Κοκκινίζει, γίνεται έξαλλη και ιδρώνει μόνο που τ΄ακούει!


Αυτό έπαθε και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της στο «Βράδυ» με τον Πέτρο Κωστόπουλο, όταν η συζήτηση πήγε στο κεφάλαιο «Ορέστης Τζιόβας», και συγκεκριμένα στο χωρισμό τους.

Καταρχάς, η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον πρώην αγαπημένο της και αποκάλυψε για ακόμα μια φορά, πως όντως ο Χρήστος Φερεντίνος γνώριζε πως με τον Τζιόβα είχαν χωρίσει:

«Ήξερε ότι έχουμε χωρίσει. Το video είχε τραβηχτεί καιρό πριν. Δεν θέλω να μιλάω γι΄αυτά. Είναι καταστάσεις περίεργες και έχουν πόνο μέσα τους. Δεν είναι τόσο ευανάγνωστες. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι συμβαίνει βλέποντας δυο πράγματα στην τηλεόραση. Έρχομαι σε δύσκολη θέση. Με ενοχλεί τρελά. Δεν ξέρεις πόσο. Κοκκινίζω, ανάβω, ιδρώνω και τέτοια» ήταν η ενοχλημένη της απάντηση, αποφεύγοντας ν΄απαντήσει για το αν πιέστηκε ή όχι να αποκαλύψει πως έχει χωρίσει στον αέρα του «Πρωινό ΑΝΤ1».

Άλλωστε δηλώνει συναισθηματική και λογικό να στεναχωριέται όταν βλέπει την προσωπική της ζωή να γίνεται εξώφυλλο:

«Είμαι συναισθηματικός άνθρωπος και κάθε σχέση την βιώνω στο πετσί μου. Δεν είναι μια επιφανειακή κατάσταση για μένα. Και θέλω να το πιστέψω. Κι από τη στιγμή που θέλω να το πιστέψω και μπαίνω σε αυτό το τριπάκι, όταν αυτό καταρρεύσει για τους χ,ψ λόγους, δεν είμαι καλά».

Κατά τ΄άλλα, η όμορφη ηθοποιός μας ξαναείπε πως είναι κατά του γάμου, αλλά ωστόσο ένα παιδάκι, θέλει να το κάνει.

Όνειρο της; να βρει την πολυπόθητη συντροφικότητα στο πρόσωπο ενός άνδρα!

«Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο και να είναι ουσιαστικό και αγαπησιάρικο και αληθινό. Αγαπώ την συντροφικότητα».

Όσο για το κεφάλαιο «Πέτρος Λαγούτης» που άνοιξε αφού έκλεισε το κεφάλαιο «Ορέστης Τζιόβας»; Δεν είπε… ΤΙΠΟΤΑ!

Το μόνο που σχολίασε, είναι πως οι φωτογραφίες στις οποίες φιλιέται με τον Λαγούτη, τραβήχτηκαν έξω από το μαγαζί της τα ξημερώματα.

Ε και; σιγά τα ωά! Αυτό είναι η είδηση ή ότι οι υποτιθέμενοι «φίλοι» δίνουν καυτά φιλιά στο στόμα; ας πάρουμε λοιπόν την εν λόγω απάντηση ως μια έμμεση επιβεβαίωση της σχέσης τους!

Κάντε κλικ στο video και δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της στο Πέτρο Κωστόπουλο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top