Θα τρελαθώ: μήνυση σε... βιβλίο έκανε η Scarlett Johansson!

Πώς ενόχλησε ένα γαλλικό μυθιστόρημα την Αμερικανίδα σταρ;

Θα τρελαθώ: μήνυση σε... βιβλίο έκανε η Scarlett Johansson!

Ε θα πηδηχτώ από το παράθυρο, δεν το συζητώ: ένα γαλλικό βιβλίο αποφάσισε να μηνύσει η Scarlett Johansson γιατί ο βασικός χαρακτήρας του... της μοιάζει!

johansson_delacourt.jpgΗ σταρ του Hollywood αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του «La Premiere Chose Qu'on Regarde» («Το Πρώτο Πράγμα Που Κοιτάμε»), του Gregoire Delacourt.

Μέσα από το love story ενός μηχανικού και μίας ξανθιάς κοπέλας, ο συγγραφέας σχολιάζει την lifestyle κουλτούρα. Βλέπεις, ο βασικός χαρακτήρας του μυθιστορήματος πιστεύει πως η γυναίκα που γνώρισε είναι η Scarlett Johansson και, μετά από 60 σελίδες, διαπιστώνει πως απλά είναι κάποια που της μοιάζει, ονόματι Jeanine Foucaprez!

Στην μήνυσή της, η σταρ του Hollywood υποστηρίζει πως το βιβλίο παραβιάζει τα προσωπικά της δικαιώματα και, εκτός από χρηματική αποζημίωση, ζητά να επιβληθεί απαγόρευση στην μετάφρασή του, αλλά και σε τυχόν μεταφορά του στον κινηματογράφο!

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος... Το βιβλίο αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο η εκδήλωση της αγάπης μου προς την Scarlett Johansson. Νομίζω είναι μοναδική καλλονή της εποχής μας, πολύ ανθρώπινη, με χαρακτηριστική ευαισθησία και υπέροχη ηθοποιός», δήλωσε ο συγγραφέας, ο οποίος, στο ίδιο βιβλίο, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο, κάνει αναφορά και στον Ryan Gosling.

Αν η υπόθεση καταλήξει στα δικαστήρια, θα είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στην ιστορία της Λογοτεχνίας!

Πρωτοπόρος παιδί μου η Scarlett... και πού να σφίξουν οι ζέστες, δηλαδή...!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top