Αγκαλιά σε συναυλία Robert Pattinson – Katy Perry!

Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό και την «κολλητή» της Kristen Stewart;

Αγκαλιά σε συναυλία Robert Pattinson – Katy Perry!

Σε... φιλικό τέρμα φαίνεται πως σκοράρει τον τελευταίο καιρό ο Robert Pattison: μετά τον χωρισμό με την Kristen Stewart, ο γνωστός ηθοποιός φέρεται να φλερτάρει με την «κολλητή» της, Katy Perry, με την οποία τον «τσάκωσαν» αγκαλιά σε συναυλία!

pattinson.jpgperry.jpg

Μετά την κοινή εμφάνισή τους σε... πρόβα γάμου, για την οποία έχει ήδη γράψει το star.gr, ο 27χρονος ηθοποιός και η 28χρονη τραγουδίστρια παρακολούθησαν με ολίγον τι από... αγκαλίτσα, την συναυλία της Bjork στο Λος Άντζελες, το Σάββατο που μας πέρασε!

Χωριστά έφτασαν, χωριστά έφυγαν, ωστόσο, Robert και Katy παρακολούθησαν τη συναυλία μαζί... Μωρέ λες να έδωσε ο ένας στον άλλο έναν ώμο για να κλάψει, μετά τους χωρισμούς τους;

pattinson_perry.jpg

Οι φήμες, πάν��ως, θέλουν τον ηθοποιό και την τραγουδίστρια να βγαίνουν εδώ και αρκετές εβδομάδες: «περνούν πολύ χρόνο μαζί και ανάμεσά τους υπάρχει χημεία», δήλωσε άνθρωπος που γνωρίζει τους δύο σταρ, προσθέτοντας πως η Katy σκέφτεται να καλέσει τον Robbert στο πατρικό της στη Σάντα Μπάρμπαρα, για να αλλάξει λιγουλάκι παραστάσεις το αγόρι!

Από το περιβάλλον του ηθοποιού και της τραγουδίστριας λέγεται πως σχέση δεν υπάρχει, όμως... το «ψηστήρι» θέλει χρόνο!
Πόσω μάλλον όταν η wannabe σύντροφος είναι και «κολλητή» της πρώην, την οποία και συμβούλευε να ΜΗΝ προχωρήσει σε επανασύνδεση, όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη με την Katy Perry και την Kristen Stewart…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top