Κατέρρευσε η Πάολα – τι συμβαίνει με την υγεία της

Από το νυχτερινό κέντρο... στο νοσοκομείο, η τραγουδίστρια

Κατέρρευσε η Πάολα – τι συμβαίνει με την υγεία της

Σε οριακό σημείο έφτασε η Πάολα, που κατέρρευσε λίγο πριν βγει στην πίστα για το πρόγραμμά της! Μάλιστα, η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια απουσίασε την Παρασκευή που μας πέρασε από το νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζεται μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Παντελή Παντελίδη.

Όπως έγινε γνωστό, η Πάολα δεν αισθανόταν καλά και ένιωσε να καταρρέει, λίγο πριν αρχίσει το δεύτερο πρόγραμμα. Οι συνεργάτες της την παρότρυναν να πάει στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της είπαν ότι έχει υπερκόπωση και πρέπει να ξεκουραστεί!

Παρά τις συστάσεις των γιατρών, η τραγουδίστρια, που δουλεύει non stop εδώ και αρκετούς μήνες, ήθελε να επιστρέψει στο νυχτερινό κέντρο και να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της, ακόμη και με ένεση.

Τελικά, η Πάολα πείστηκε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο της, όπου και ξεκουράστηκε. Στην πίστα επέστρεψε το Σάββατο, ενώ, παρά το ότι πλέον αισθάνεται καλύτερα, οι γιατροί της έχουν επιστήσει την προσοχή και της ζήτησαν να ξεκουράζεται όσο περισσότερο μπορεί!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top