ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ο Leonardo Dicaprio και η Bar Refaelli

Βρέθηκαν στον ίδιο αγώνα και δεν αντάλλαξαν ούτε γεια

ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ ο Leonardo Dicaprio και η Bar Refaelli

Μπορεί ο Leonardo Dicaprio και η Bar Rafaelli να έμειναν μαζί για έξι χρόνια και όλοι να το είχαν σίγουρο ότι οι δυο τους το πήγαιναν σοβαρά, όμως είχαν λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο, Leonardo, που θέλει να ζήσει ελεύθερο πουλί και τον γάμο δεν τον σκέφτεται διόλου.

leo1.jpg
Οι δυο τους χώρισαν οριστικά το 2011 και από τότε ούτε και είχαν καμία επαφή. Μέχρι την Κυριακή, που και οι δύο βρέθηκαν στο Παρίσι και παρακολούθησαν τον τελικό ανδρών του Ρολάν Γκαρός.

leo2.jpg

Καλέ ούτε ένα γεια δεν αντάλλαξαν, ένα νεύμα… κάτι, έστω μια καλή κουβέντα για τα έξι χρόνια που έζησαν μαζί. Τίποτα. Σαν δυο ξένοι ήταν, με τον Leonardo να το παίζει πολύ μπλαζέ και να μην παίρνει τα μάτια του από τα σερβίς του Ναδάλ!

leo3.jpg
Μαζί του ευτυχώς είχε τον κολλητό του Lukas Haas, έτσι για να τον κρατά απασχολημένο και να μην ρίχνει κλεφτές ματιές προς την Bar, αλλά και μια δεσποινίδα, αγνώστων λοιπών στοιχείων.

leo4.jpg
Η Bar πάλι, δεν φάνηκε να χολοσκάει για την τυχαία αυτή συνάντηση με τον πρώην της. Χαμογελαστή, χαμογελαστή, παρέα με έναν φίλο της, παρακολουθούσε τον αγώνα και ούτε που ασχολιόταν με τον Leo.

leo5.jpg
Περασμένα ξεχασμένα θα μου πείτε… Περασμένα ναι, ξεχασμένα δε θα το έλεγα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top