Αλέξης Γεωργούλης: Μιλά για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή!

«Ο θάνατος του Τόμας Πρωτόπαπα, μου ξύπνησε μνήμες!»

Αλέξης Γεωργούλης: Μιλά για το ατύχημα που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή!

Μνήμες από το ατύχημα που είχε το 2001 με τη μηχανή του και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, ξύπνησαν στον Αλέξη Γεωργούλη με αφορμή το θάνατο του Τόμας Πρωτόπαπα.

Ο ηθοποιός, αποκάλυψε στον Τάσο Τρύφωνος, πως «ο χαμός του Τόμας μου ξύπνησε μνήμες από το ατύχημα που είχα και το πώς το πέρασα εγώ. Έρχονται οι εικόνες. Περνάνε και κάνεις μια αναθεώρηση».

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω, θυμάται πως «ήμουν μέσα στον αξονικό τομογράφο και άρχισα να χάνω τις αισθήσεις μου. Νόμιζα ότι πεθαίνω εκείνη τη στιγμή. Έβλεπα την οικογένεια μου και σκεφτόμουνα πως έλεγαν ότι “το χάσαμε το παιδί”».

Περασμένα ξεχασμένα όμως, μιας και οι δυσάρεστες εικόνες ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ερωτευμένος και μπορεί να μην το δείχνει προς τα έξω, αλλά το λέει:

«Είναι αρκετά προσωπικό, και όσο μένει προσωπικό, τόσο υπάρχει. Αν σταματήσει να είναι προσωπικό, θα σταματήσω να είμαι ερωτευμένος».

Παράλληλα, αποκαλύπτει πως έχει φάει ουκ ολίγες χυλόπιτες, και ομολογεί πως παραλίγο να κάνει δυο φορές στη ζωή του, πρόταση γάμου σε γυναίκες, αλλά τελευταία στιγμή… τη “γλύτωσε”!

«Ήμουνα στο τσακ να κάνω πρόταση γάμου δυο φορές, αλλά δεν ξέρω. Ο φύλακας άγγελος με βοήθησε. Τη μια ήμουν πιτσιρικάς, και τη δεύτερη πριν έξι χρόνια περίπου, που δεν ήταν η σωστή γυναίκα».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΟΥ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top