ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Άντα Λιβιτσάνου μιλά στο Star για την περιπέτεια της με τον καρκίνο!

«Πριν μπω στο χειρουργείο, έτρεμε το φυλλοκάρδι μου»-ΔΕΙΤΕ τι λέει στο video

Την πρώτη της εμφάνιση μετά την περιπέτεια της με τον καρκίνο και το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, έκανε η Άντα Λιβιτσάνου.

Χαμογελαστή και αισιόδοξη, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του Star, είπε:

«Δόξα τω θεώ πήγαν όλα πολύ καλά. Καλυτερεύω μέρα με τη μέρα, πρέπει να ξεκουράζομαι αρκετά, και να μη μιλάω πολύ γιατί όλη η περιοχή είναι ερεθισμένη».

Μάλιστα, την Κυριακή είναι έτοιμη να επιστρέψει και στο «Your face sounds familiar», ενώ την Πέμπτη θα βγάλει και τον επίδεσμο που «φυλά» το σημάδι στο λαιμό της από την εγχείρηση:

«Παρασκευή το παράσημο θα είναι έξω. Το σημάδι θεωρώ ότι είναι ένδειξη έντονης και μάχιμης ζωής. Αυτό πιστεύω. Το δημοσιοποίησα γιατί αυτά τα πράγματα πρέπει να λέγονται και να έχουμε απόλυτη γνώση όλοι. ��ρέπει ο ένας άνθρωπος να προσέχει τον άλλον. Δική μου διάθεση ήταν να προσέχουμε όλοι, γιατί κι εγώ τελείως τυχαία το ανακάλυψα και ήθελα να το ανακαλύψουν και να το προλάβουν κι άλλοι!»

Στη συνέχεια, παραδέχεται πως πριν το χειρουργείο, φοβήθηκε πολύ:

«Έτρεμε το φυλλοκάρδι μου πριν μπω. Μετά μια χαρά! Ήμουνα σε πολύ καλά χέρια!»

Παράλληλα, έστειλε και το θετικό της μήνυμα σε όλο τον κόσμο, λέγοντας:

«Να τονίσω ότι είναι ιάσιμο να μη φοβάται ο κόσμος. Δεν είναι κάτι τρομερό! Να μην φοβάστε καθόλου για ο,τι είναι αντιμετωπίσιμο. Αλλά και αντιμετωπίσιμο να μην είναι, πάλι να μην φοβάστε, γιατί η επιστήμη είναι πολύ εξελιγμένη και όταν έχεις ανθρώπους που σε αγαπάνε και έχεις καλή ψυχολογία που είναι σημαντική, περνάνε όλα!»

Χαρακτηριστικό, είναι πως γνώριζε για τον καρκίνο στο θυρεοειδή από τότε που άρχισε το «Your face sounds familiar» αλλά κανείς δεν γνώριζε τίποτα:

«Είναι κάτι πολύ προσωπικό, και να το γνώριζαν δεν θα είχε διαφορά! Ήταν σοβαρό, ήταν σοκ, αλλά όταν σε ενημερώνει ο γιατρός και σου λέει ξέρεις κάτι θα είσαι μια χαρά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι, γίνεσαι καλά και το ξέρεις και είναι πολύ σημαντικό. Το παιχνίδι βοήθησε πολύ στο να μην το σκέφτομαι!»

Δέκα μέρες μετά το χειρουργείο, η Άντα Λιβιτσάνου είναι καλά, χαμογελά και λέει on camera:

«Μετά από 10 μέρες είμαι μια χαρά. Με βλέπεις!»

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ STAR.Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top