Στο νοσοκομείο όπου πέθανε ο πατέρας της η Paris Jackson!

«Δεν θέλω να ζήσω εδώ», φώναζε αφού έκοψε τις φλέβες της

Στο νοσοκομείο όπου πέθανε ο πατέρας της η Paris Jackson!

Στο ιατρικό κέντρο όπου ο πατέρας της, Michael Jackson, άφησε την τελευταία του πνοή, νοσηλεύεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας η 15χρονη κόρη του! Στο μεταξύ, ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που έκοψε τις φλέβες της η Paris, ενώ αφιέρωση της έκανε σε συναυλία του ο Marilyn Manson.

Η έφηβη κόρη του «θρύλου της ποπ» μεταφέρθηκε το Σάββατο στο νοσοκομείο «UCLA», μετά από ψυχιατρική παρακολούθηση 72 ωρών και, πλέον, αναρρώνει. Στο νοσοκομείο αυτό άφησε την τελευταία του πνοή το 2009 ο Michael Jackson,

Την ίδια ώρα, μέλος της οικογένειας Jackson, που δεν κατονομάζεται, αποκάλυψε στην εφημερίδα «New York Post» ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την απόπειρα αυτοκτονίας: «όταν μπήκαν οι νοσοκόμοι στο σπίτι, η Paris τσίριζε και κλωτσούσε φωνάζοντας “θέλω να ζήσω. Θέλω! Απλά, δεν θέλω να ζήσω εδώ. Μακάρι να ήταν εδώ ο μπαμπάς μου!».

Παράλληλα, ο ίδιος άνθρωπος διέψευσε δημοσιεύματα για τον τρόπο με τον οποίο η 15χρονη έκοψε τις φλέβες της, λέγοντας πως δεν χρησιμοποίησε μπαλτά, αλλά ένα συνηθισμένο κουζινομάχαιρο!

«Αισθάνεται την ανάγκη να έχει κοντά της τον πατέρα της. 'Εχει ήδη νοσηλευτεί μια φορά για κατάθλιψη. Αυτό φαίνεται ότι ήταν μια πραγματική έκκληση για βοήθεια», τόνισε πηγή κοντά στην οικογένεια.

Στο μεταξύ, δικαστής διέταξε έρευνα για την ψυχική και σωματική υγεία της 15χρονης, η οποία φέρεται να άφησε επιστολή στην οποία μιλούσε για την αυτοκτονία της.

Μετά και τις πληροφορίες που ήθελαν την Paris να φτάνει στην απόπειρα αυτοκτονίας επειδή δεν την άφησαν να πάει στη συναυλία του αγαπημένου της Marilyn Manson στο Λος Άντζελες, ο τραγουδιστής της αφιέρωσε ένα από τα τραγούδια του! «Αυτό το τραγούδι είναι για την Paris Jackson», είπε ο Marilyn, λίγο πριν αρχίσει να τραγουδά το «Disposable Teens», ένα κομμάτι το οποίο μιλάει για έναν έφηβο που είναι εξαγριωμένος με την κοινων��α...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top