ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Άρχισε να μαζεύει τα σουτιέν από τη σκηνή ο Jutin Bieber

Έξαλλες οι θαυμάστριες του πετούσαν… σουβενίρ

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ: Άρχισε να μαζεύει τα σουτιέν από τη σκηνή ο Jutin Bieber

Μπορεί εδώ στην Ελλάδα, τον παλιό καλό καιρό να έπεφταν βροχή τα γαρύφαλλα στα νυχτερινά μαγαζιά, στις συναυλίες του Justin Bieber πάλι πέφτουν βροχή τα… σουτιέν!

Που λέτε λοιπόν, σε μια συναυλία του super star, μια εκστασιασμένη θαυμάστρια δεν ήξερε πώς αλλιώς να του δείξει την αγάπη της και του πέταξε τον στηθόδεσμό της.

bieber1.jpg

Μάλιστα ο Justin που έχει γίνει… πονηρό αγοράκι, φωτογράφησε το… σουβενίρ και ανέβασε τη φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας:

«Φαντάζομαι όλοι μεγαλώνουν»!

bieber2.jpg

Αυτό φυσικά ισχύει τόσο για τις θαυμάστριές του, όσο και για τον ίδιο τον Justin που τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί στο επίκεντρο αρκετών επιθέσεων για τα ξέφρενα πάρτι του, τα τσιγάρα και τα… ποτά.

Ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε παραδεχθεί ότι είναι πολύ δύσκολο να μεγαλώνεις κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας λέγοντας:

bieber4.jpg

«Είμαι 19χορνών. Πιστεύω ότι τα πάω αρκετά καλά. Απλά νομίζω ότι όλο αυτό θα έπρεπε να αφορά τη μουσική. Ο κόσμος θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για την τέχνη μου. Όλο αυτό δεν είναι παιχνιδάκι και εγώ είμαι ένας καλλιτέχνης που θα έπρεπε να με παίρνετε στα σοβαρά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top