Οι επώνυμοι που προσπάθησαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους

Ένιωσαν ότι όλα ήταν μάταια και θέλησαν να φύγουν από τη ζωή

Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου

Η Paris Jackson δεν είναι η μοναδική επώνυμη που επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή της. Πολλοί ��ίναι οι stars και οι celebrities που σε κάποια φάση της ζωής τους ένιωσαν να πνίγονται και να μην μπορούν να βγουν ξανά στην επιφάνεια της θάλασσας για να πάρουν αναπνοή.

Ένας από αυτούς και ο Michael Jackson που σύμφωνα με δημοσιεύματα, προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του τον Δεκέμβριο του 2005, όμως τελευταία στιγμή το μετάνιωσε και έκανε πίσω.

jackson.jpg

Όχι μία, όχι δύο, αλλά πέντε φορές προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της και η πριγκίπισσα Νταϊάνα, σύμφωνα με βιογραφία της που είχε κυκλοφορήσει το 1992. Μάλιστα η ίδια είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας από τις σκάλες, όταν ήταν έγκυος στον πρώτο της γιο τον William.

diana.jpg

Το 2007 ο ηθοποιός Owen Wilson αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει όταν είδε την πρώην του Kate Hudson να φιλιέται με τον νέο της σύντροφο. Ο ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του στη Σάντα Μόνικα, θέλοντας να δώσει τέλος στη ζωή του, όμως στο παρά τσακ το μετάνιωσε, τηλεφώνησε στη Hudson και τελικά πέρασε μια εβδομάδα σε ψυχιατρική κλινική.

wilson.jpg
Ένας ακόμα διάσημος που θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή του και μάλιστα αρκετές φορές ήταν και ο Ozzy Osbourne, που όπως έχε�� παραδεχθεί και ο ίδιος ακόμα και στην εφηβεία του είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

osbourne.jpg
Η Halle Berry πάλι, μπορεί να δείχνει πολύ δυνατή γυναίκα, όμως ��πήρξε μια περίοδος στη ζωή της που ένιωθε τρομερά αδύναμη και μόνη. Ήταν αμέσως μετά το διαζύγιό της από τον David Justice, που η ηθοποιός αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή της, εισπνέοντας μονοξείδιο του άνθρακα. Η ηθοποιός μετάνιωσε όμως να προχωρήσει στο… απονενοημένο βήμα, όταν σκέφτηκε ότι η μητέρα της θα ανακάλυπτε το νεκρό της σώμα.

berry.jpg
Απόπειρα αυτοκτονίας όταν ήταν νεαρός έκανε και ο Elton John ύστερα από μια ερωτική απογοήτευση και από την πίεση που αισθανόταν για να μην αποκαλύψει την σεξουαλική του ταυτότητα. Ένας φίλος του, βρήκε τον τραγουδιστή με το κεφάλι μέσα σε έναν φούρνο αερίου και τον έσωσε την τελευταία στιγμή.

john.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top