ΕΞΑΛΛΗ η Τόνια Σωτηροπούλου! Λέει πως της «έκλεψαν» τις φώτο στο Instagram με τον Αλεξάνδρου!

Θύμωσε επειδή δημοσιοποιήθηκαν οι προσωπικές στιγμές που «ανέβασε» η ίδια!

ΕΞΑΛΛΗ η Τόνια Σωτηροπούλου! Λέει πως της «έκλεψαν» τις φώτο στο Instagram με τον Αλεξάνδρου!

Πυρ και μανία έγινε η Τόνια Σωρτηροπούλου, με αφορμή τις προσωπικές φωτογραφίες με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τις οποίες ανέβασε η ΙΔΙΑ στο Instagram της, με αποτέλεσμα να κάνουν το γύρο του Διαδικτύου.

Η νεαρή ηθοποιός, μέσω ενός κειμένου που πόσταρε στο λογαριασμό της, απευθύνεται σε όλους αυτούς που της «έκλεψαν» τις φώτο, λέγοντας:

«Έχω μια μεγάλη επιθυμία, να μάθω ποιος είναι αυτός ο υπέροχος “μικρός” άνθρωπος, που έκλεψε τις προσωπικές μου φωτογραφίες στο Instagram, και έπειτα τις ανέβασε στα blogs».

Άδικα θα ψάχνει η Τόνια, μιας και ο λογαριασμός της στο Instagram ήταν ανοιχτός (public), και έτσι, εκτός από τους followers της, μπορούσαν να βλέπουν τις φώτο που ανέβαζε και οι μη followers της. Κοινώς; Ο οποιοσδήποτε!

040613200234_4627.jpg
Μάλλον αυτή τη μικρή λεπτομέρεια δεν τη γνώριζε η ηθοποιός, και έτσι την «πάτησε», με αποτέλεσμα να μοιραστεί δημόσια τις προσωπικές φώτο με τον νυν αγαπημένο της.

Πλέον όμως το πήρε το μάθημα της, και έτσι ο λογαριασμός της στο Instagram είναι ιδιωτικός (private). Αυτό σημαίνει, πως μόνο αν τις κάνετε request και σας δεχτεί θα μπορείτε να βλέπετε τις φωτογραφίες της.

��χι τίποτ΄άλλο, αλλά πλέον δεν θα ψάχνει και άδικα το κορίτσι, να βρει ποιος είναι αυτός ο «μικροπρεπής» που την «έκλεψε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top