Απειλεί με μηνύσεις η μητέρα της Μ. Καλλέργη

Τα έβαλε με τη Ν. Γερμανού και όσους κατηγορούν την κόρη της

Απειλεί με μηνύσεις η μητέρα της Μ. Καλλέργη

Έξαλλη έχει γίνει η μητέρα της Μαριάννας Καλλέργη με τα όσα ακούστηκαν για την κόρη της, την πρόταση γάμου που της έκανε ο Αλεξέι και το γεγονός ότι πήγε και άλλαξε το δαχτυλίδι των… αρραβώνων με άλλο μεγαλύτερο.

Κόκκινο πανί για την κα Καλλέργη είναι η Ναταλία Γερμανού που το περασμένο Σάββατο από την εκπομπή της αναφέρθηκε με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια για τη Μαριάννα.

«Αν θα συνεχιστεί να διασύρεται το παιδί μου, ο Αλεξέι, η τιμή και η αξιοπρέπεια της κόρης μου, θα στραφώ με μηνύσεις κατά καναλιών, δημοσιογράφων, παρουσιασ��ών», είπε φανερά ενοχλημένη η μητέρα της αθλήτριας.

Μάλιστα δε δίστασε να αναφερθεί και συγκεκριμένα στη Ναταλία Γερμανού που όσα είπε δεν της άρεσαν και πολύ.

«Αυτά που είπε η Ναταλία Γερμανού για τη Μαριάννα και τον Αλεξέι δεν την τιμούν καθόλου. Είμαι πολύ ενοχλημένη μαζί της, όπως και με τον κ. Γεωργαντά γιατί η Ναταλία φέρει ένα βαρύ όνομα και οφείλει πριν βγει να πει κάτι δημόσια να το’ χει διασταυρώσει», είπε.

Όσο για τα όσα ακούστηκαν για το δαχτυλίδι που πήγε και άλλαξε η Μαριάννα για ένα ακριβότερο, αξίας 2.800 ευρώ με αποτέλεσμα ο Αλεξέι να στριμωχτεί οικονομικά η μητέρα της Μαριάννας λέει:

«Το δαχτυλίδι άλλαξε. Η απόφαση ήταν και των δύο. Δεν αφορά τα κανάλια πόσο κάνει. Για να το αποφασίσει ο Αλεξέι να της το αγοράσει πάει να πει ότι είχε τα χρήματα».

Τέλος η κα Καλλέργη απευθύνθηκε σε όσους κατηγορούν την κόρη της, συμβουλεύοντάς τους να σεβαστούν τις οικογένειες των παιδιών.

«Ας σεβαστούν τις οικογένειες και τους κόπους κάποιων γονιών που μεγάλωσαν με ήθος και με θυσίες τα παιδιά τους», είπε.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top