Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η κόρη του Michael Jackson

Σημάδια από κόψιμο στο χέρι και 6 εβδομάδες πριν την απόπειρα αυτοκτονίας

Υπό ψυχιατρική παρακολούθηση η κόρη του Michael Jackson

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την 15χρονη κόρη του Michael Jackson, που την Τετάρτη επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της: φωτογραφίες την δείχνουν με σημάδια στα χέρια και πριν από μερικές εβδομάδες, την ώρα που οι γιατροί την έθεσαν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση!

paris1.jpg

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ασθενοφόρο μετέφερε την Paris σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες όπου και νοσηλεύεται. Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας Jackson, η 15χρονη είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο, πηγές αναφέρουν πως έχει μπει στο «μικροσκόπιο» ψυχιάτρων και θα παρακολουθείται στενά τις επόμενες 72 ώρες.

Αν και ουδείς γνωρίζει τι ώθησε την νεαρή να προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή της, πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ένιωθε πιεσμένη, αλλά και πως δεν έχει ξεπεράσει τον χαμό του πατέρα της. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως πριν την απόπειρα αυτ��κτονίας, η Paris τηλεφώνησε σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και ο υπάλληλος που συνομίλησε μαζί της ήταν εκείνος που ειδοποίησε την Άμεση Βοήθεια.

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες της Paris που τραβήχτηκαν πριν από 6 εβδομάδες και την δείχνουν με σημάδια από κόψιμο στο χέρι: στις 28 Απριλίου, οπότε και η 15χρονη απαθανατίστηκε σε έξοδο με την μητέρα της, Debie Rowe, οι γρατζουνιές στο αριστερό της χέρι είναι εμφανείς!

paris_simadia.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top