Σε ποιόν τηλεφώνησε πριν κόψει τις φλέβες της η Paris Jackson;

Τι φέρεται να ώθησε την 15χρονη στην απόπειρα αυτοκτονίας

Σε ποιόν τηλεφώνησε πριν κόψει τις φλέβες της η Paris Jackson;

Σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης τηλεφώνησε η 15χρονη κόρη του Michael Jackson πριν προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και μεταφερθεί στο νοσοκομείο! Στο μεταξύ, εκτός από τον χαμό του πατέρα της, κάποιοι κατηγορούν την μητέρα της για την απόπειρα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Paris ήρθε σε επικοινωνία με τηλεφωνική γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης και, μάλιστα, το άτομο το οποίο ειδοποίησε το ασθενοφόρο ήταν ο υπάλληλος που συνομίλησε μαζί της!

«Η Paris δεν ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της... Αν ήθελε κάτι τέτοιο, δεν θα τηλεφωνούσε σε γραμμή που σκοπό έχει το να σε αποτρέψει να αυτοκτονήσεις. Ίσως απλά ήθελε να την προσέξουν λίγο περισσότερο», λένε πηγές από το περιβάλλον της οικογένειας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η 15χρονη «είναι καλά στην υγεία της και λαμβάνει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα».

Την απόπειρα αυτοκτονίας της 15χρονης επιβεβαίωσε και η μητέρα της, Debbie Rowe, με την οποία, όπως έγραψε και νωρίτερα το star.gr, ήρθαν πιο κοντά μετά τον θάνατο του «θρύλου της ποπ».

Εκτός από τον χαμό του πατέρα της, η Paris είχε να αντιμετωπίσει μία νέα δίκη για τον θάνατό του (μεταξύ της οικογένειας Jackson και της διοργανώτριας εταιρείας των συναυλιών του), αλλά την πίεση από εκείνους που υποστήριζαν ότι η μητέρα της επέστρεψε για να την εκμεταλλευτεί οικονομικά.

Παράλληλα, η 15χρονη φέρεται να είχε πιεστεί και από όσα λέγονται για τον βιολογικό της πατέρα: σύμφωνα με αυτά, η Paris δεν είναι βιολογικό παιδί του Michael Jackson, αλλά ήρθε στον κόσμο από την Debbie Rowe και έναν από τους γιατρούς του τραγουδιστή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top