Έξωση στην κόρη της Whitney Houston!

Διαβάστε το μήνυμα που έγραψε στους γείτονες η Bobby Christina..

Έξωση στην κόρη της Whitney Houston!

Οι γείτονες του διαμερίσματος δεν άντεχαν τη φασαρία που έκανε η 20χρονη κόρη της Whitney Houston και ο θετός γιος της αείμνηστης, Nick Gordon με τον οποίο είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και τους έκαναν έξωση!

Bobbi-Kristina-Houston-Brown-Whitney-Houston-daughter-pictures2.jpg
Αρχικά, οι γείτονες έκαναν παρατηρήσεις στη Bobbi Kristina, αλλά εκείνη δεν φάνηκε να ενοχλείται ιδιαίτερα. Μέσω δικαστικού επιμελητή το ζευγάρι τωνγ ειτόνων ζήτησε από την κοπέλα να φύγει από το σπίτι.

bobbi letter.jpg
Ποια η απάντηση της Bobbi; Ένα σημείωμα στην πόρτα του ζεύγους όπου έγραφε: «Ευχαριστώ! Είστε σκ..α στην άκρη του παπουτσιού μου. Ευχαριστώ που κάνατε μια δύσκολη χρονιά ακόμα δυσκολότερη. Είσαστε ένα αξιολύπητο ζευγάρι και θα συνεχίσετε να είστε! Τιμή σας που είχατε εμάς στο διαμέρισμα σας, ένα νεαρό επιτυχημένο ζευγάρι πολύ μακριά από αυτό που ήσασταν εσείς. Ποτέ δεν θα μας φτάσετε! Προσευχηθείτε για τη μιζέρια σας»…

Η κόρη της Houston έφυγε από το διαμέρ��σμα της Ατλάντα και έγραψε στο twitter: «Έκπληκτη με την ιστορία του τρελού γείτονα. Επέλεξα να μετακομίσω. Ήταν εφιάλτης»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top