Ορέστης Τζιόβας: «Με έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά άνδρας συνάδελφος μου»

Πως αντέδρασε όταν του είπε «είμαι ερωτευμένος μαζί σου;»

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν από άνδρα και μάλιστα συνάδελφο του, μίλησε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο ηθοποιός, αποκάλυψε πως ο φίλος και συνάδελφος του, τον πλησίασε και «το εξέφρασε πολύ κανονικά. Μου είπε πως “είμαι ερωτευμένος μαζί σου”».

Πως αντέδρασε ο ηθοποιός;

«Του απάντησα πως “δεν ενδιαφέρομαι”. Δεν κόμπλαρα, παρόλο που δεν είχα σχέσεις με ομοφυλόφιλους ανθρώπους και ήμουν από τη Θεσσαλονίκη, γιατί εδώ στην Αθήνα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα. Μεγαλώνοντας σε πόλη της επαρχίας στη Θεσσαλονίκη, είχα άλλη άποψη για τους ομοφυλόφιλους».

Mάλιστα δεν κρύβει πως ξαφνιάστηκε από την ερωτική εξομολόγηση:

«Δεν ήξερα ότι είναι gay. Ξαφνιάστηκα τρομερά. Δεν ήταν κάτι πο�� φαινόταν. Δεν ήμασταν φίλοι αλλά συνεργάτες!»

Μιλώντας για τον έρωτα, είπε πως «είναι ένα συναίσθημα που περνάει. Είναι εφήμερο! Όταν ερωτεύεσαι γίνεσαι τούρμπο, αλλά φεύγει γρήγορα και απογοητεύεσαι με τον εαυτό σου! Είχα σχέσεις, ήμουν πολύ ερωτευμένος, αλλά πάει ξεφούσκωσε. Το περισσότερο κράτησε 1,5 με 2 χρόνια maximum».

Αν και του έχει τύχει γυναίκα να του κάνει ερωτική εξομολόγηση κι εκείνος να ενδώσει, καταλήγει πως «αυτό το εύκολο δεν ξέρω αν είναι τόσο ωραίο τελικά. Η δυσκολία, δημιουργεί μια ανάγκη. Αλλιώς τα έχεις όλα εύκολα και μετά;»

Τέλος, αποκάλυψε πως το καλοκαίρι του θα το περάσει στην Αθήνα, μιας και θα έχει θέατρο τους επόμενους μήνες.

Γι΄αυτό και αποφάσισε να εργαστεί σε καφ��τέρια για να βγάλει επιπλέον χρήματα:

«Θα δουλέψω σε καφετέρια το καλοκαίρι τα πρωινά στην Αθήνα. Δεν φεύγω γιατί θα έχω θέατρο. Αλλά θα το κάνω για συμπλήρωμα. Δεν ντρέπομαι. Αυτό το prestige που παθαίνουν μερικοί, το θεωρώ τελείως φιλόδοξο».

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ.


Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top