Victoria Beckham: «ο David είναι ο βράχος μου!»

Ποιους θεωρεί πως κατάφερε να εκδικηθεί;

Victoria Beckham: «ο David είναι ο βράχος μου!»
Όσο περνάνε τα χρόνια, η Victoria Beckham αφήνει πίσω τον «ατσάλινο» και snob εαυτό της, και γίνεται όλο και πιο ευαίσθητη.Η 37χρονη σχεδιάστρια μόδας και σύζυγος του David Beckham, μετά και τη γέννηση της κορούλας της Harper, έχει γίνει… «άλλος» άνθρωπος!

Η καριέρα της πάει από το καλό στο καλύτερο, το ίδιο και ο γάμος της με τον άσο του ποδοσφαίρου, αφού πλέον έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη, ευτυχισμένη οικογένεια.

«Ο David είναι ο βράχος μου. Με ενθαρρύνει, και μου δίνει αυτοπεποίθηση ώστε να κάνω ο,τι κάνω. Και τα παιδιά μου, με εμπνέουν καθημερινά. Το ίδιο και οι γονε��ς μου που είναι πάντα “εδώ”. Τους αγαπώ όλους τόσο πολύ! Η οικογένεια μου, είναι τα πάντα για μένα».
Η 37χρονη fashionista, κέρδισε πριν από περίπου μια εβδομάδα, το βραβείο «Designer Brand» από την Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

Πώς νιώθει γι΄αυτό; Πολύ συγκινημένη αλλά και περήφανη!Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που ξέσπασε σε κλάματα με το που ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της:

«Ήταν το πιο δύσκολο και αγχωτικό πράγμα που έκανα ποτέ στη ζωή μου. Με το που ανέβηκα στη σκηνή, το μυαλό μου θόλωσε».
Μάλιστα όπως εξομολογείται, εκδικήθηκε όσους όταν ήταν μικρή δεν της έδιναν σημασία:

«Στην παιδική μου ηλικία, δεν είχα φίλους. Ήμουν ένα πολύ αδύνατο, χλωμό παιδάκι, με πλεξούδες και ένα κενό στα δόντια, στο οποίο χωρούσε άνετα ένα μπιζέλι. Τα παιδιά με κορόϊδευαν και μου πετούσαν πράγματα, ενώ οι μεγάλοι με έσπρωχναν και δεν μου έδιναν σημασία. Δεν με ένοιαζε όμως. Δεν χρειαζόμουν φίλους. Μια μέρα θα τους έδειχνα εγώ. Μια μέρα θα γινόμουν διάσημη, και θα λυπούνταν γι΄αυτό».

Και τα κατάφερε…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top