ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΣΟΚ σε Ελληνίδα ηθοποιό, στο κέντρο της Αθήνας!

Νύχτα τρόμου στον περιφερειακό του Λυκαβηττού-Την απείλησε με μαχαίρι

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΣΟΚ σε Ελληνίδα ηθοποιό, στο κέντρο της Αθήνας!

Αξέχαστη θα της μείνει της Αθηνάς Καραγιώτη, η νύχτα τρόμου που έζησε στο κέντρο της Αθήνας.

Η ηθοποιός, την ώρα που περπατούσε αμέριμνη στον περιφερειακό του Λυκαβηττού προς Κολωνάκι, δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο άνδρα, με προφανή σεξουαλικά κίνητρα.

050613112359_9363.jpg

Η ίδια, σοκαρισμένη περιγράφει την περιπέτεια της, λέγοντας πως είχε «Άγιο»:

«Ήταν Παρασκευή βράδυ, και κατηφόριζα στον περιφερειακό του Λυκαβηττού προς Κολωνάκι. Στο ίδιο πεζοδρόμιο, από την αντίθετη κατεύθυνση, ερχόταν ένας άνδρας, ο οποίος όταν έφτασε κοντά μου, με άγγιξε με τέτοιο τρόπο, ώστε έκανε προφανή τα κίνητρα του».

Η ηθοποιός, τρομοκρατημένη, αντέδρασε αστραπιαία:

«Άρχισα να ουρλιάζω και να τον βρίζω, με αποτέλεσμα εκείνος να με απειλήσει με μαχαίρι και να μου φωνάξει να κλείσω το στόμα μου. Τα έχασα. Βγήκα στο δρόμο, και άρχισα να τρέχω. Έκανα βλακεία που δεν πήγα αμέσως στην Αστυνομία, αλλά ήμουν σε πλήρη πανικό».

Όπως λέει, μετά το περιστατικό, συνάντησε μια φίλη της, της διηγήθηκε τι συνέβη, κι εκείνη της εξομολογήθηκε πως έχει πάθει κάτι παρόμοιο, από έναν άνδρα με τα ίδια χαρακτηριστικά!

Αν και ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ, λέει πως «είχα Άγιο» και προσθέτει πως μετά από αυτό που έζησε «τρόμαξα τόσο πολύ, που πήγα και προμηθεύτηκα σπρέι πιπεριού. Θέλω να βρω χρόνο, ν�� ξεκινήσω και μαθήματα αυτοάμυνας».
​​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top