Μαμά πριν γίνει γιαγιά η Βίσση: υιοθέτησε τρία παιδιά!

Όλες οι λεπτομέρειες για την πράξη αγάπης της τραγουδίστριας

Μαμά πριν γίνει γιαγιά η Βίσση: υιοθέτησε τρία παιδιά!

Μπορεί η Άννα Βίσση να περιμένει το πρώτο της εγγονάκι, ωστόσο, λίγο πριν γίνει γιαγιά, έγινε... μαμά και, μάλιστα, τριών παιδιών!

vissi_kenia.jpgΗ δημοφιλής τραγουδίστρια υιοθέτησε τρία αγόρια: τον Μπέρναρντ 13 ετών, τον Χάρισον 12 ετών και τον Πάτρικ 10 ετών, τα οποία συνάντησε στο ταξίδι της στην Κένυα, το 2010.

Μέχρι σήμερα, κανείς ποτέ δεν έμαθε ότι η διάσημη τραγουδίστρια έγινε μητέρα τριών αγοριών, των, που ζούσαν υπό απάνθρωπες συνθήκες στις φυλακές ανηλίκων, όταν το «Σοφία για τα Παιδιά» τα πήρε υπό την επίβλεψη και την προστασία του!

Η Άννα εξέφρασε την επιθυμία να αναλάβει τα τρία αδέλφια μέσω του προγράμματος «Υιοθετώ ένα Παιδί» και άνοιξε την αγκαλιά της. Έτσι, η τραγουδίστρια έγινε μητέρα για τρία παιδιά που δεν γνώρισαν ποτέ την δική τους, καθώς την έχασαν σε πολύ μικρή ηλικία.

«Κι έρχεται κάποια στιγμή στη ζωή μας που κάνουμε εκείνο το "συγκεκριμένο" ταξίδι και όταν γυρνάμε πίσω, είναι σαν να ξαναγεννηθήκαμε. Και βλέπουμε με άλλα μάτια, ακούμε με άλλα αυτιά, μυρίζουμε, γευόμαστε και νιώθουμε τα πάντα αλλιώς. Αυτό συνέβη σε μένα γυρίζοντας από την Κένυα... Από την επιτομή της πλήρους ανέχειας, φτώχειας, εγκληματικότητας, δυστυχίας και αρρώστιας, ξαφνικά ξυπνάς από τον δικό σου "πολυτελή" λήθαργο και συνειδητοποιείς πως τελικά είμαστε όλοι άνθρωποι με αλλιώτικα πεπρωμένα», είχε γράψει στο Ίντερνετ η Άννα, γυρνώντας από την Κένυα, προσθέτοντας πως το ταξίδι αυτό της άλλαξε την ζωή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top