Jolie: «Tα παιδιά μας πιέζουν να παντρευτούμε με τον Brad!»

Δείτε τι λέει η Angelina για τις «πιέσεις» που δέχεται

Jolie: «Tα παιδιά μας πιέζουν να παντρευτούμε με τον Brad!»
Δεν τη γλυτώνει την «κουλούρα» η Angelina Jolie!Πρώτα είχε τα πεθερικά της που την πίεζαν να παντρευτεί τον γιόκα τους, Brad Pitt.

Πάνω λοιπόν που –νόμιζε- ότι ησύχασε, ξεκίνησαν οι πιέσεις από… τα παιδιά της!

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξη της στο κανάλι “ABC”:

«Βλέπουν ταινίες όπου οι άνθρωποι παντρεύονται και γενικά όπου υπάρχει ένα happy end. Kαι μας λένε για παράδειγμα, “να, ο Shrek και η Fiona παντρεύτηκαν”!»

Tι τους απαντά εκείνη με τον Brad Pitt;
«Τους εξηγούμε κάθε φορά, πως η δέσμευση μας όταν αποφασίσαμε να κάνουμε οικογένεια, ήταν η μεγαλύτερη δέσμευση που θα μπορούσε ποτέ κανείς να έχει. Από τη στιγμή που έχεις έξι παιδιά, είσαι “παντρεμένος”», δήλωσε η 36χρονη ηθοποιός, που αν κρίνουμε από τα λεγόμενα της, ακούει για γάμο και γίνεται «καπνός».

Δεν παντρεύεται η Angelina, αλλά τουλάχιστον τα έχει καλά με τα πεθερικά της. Μπορεί στο παρελθόν οι σχέσεις τους να ήταν τεταμένες (επειδή δεν παντρεύοταν με τον Brad), αλλά φαίνεται πως οι άνθρωποι το πήραν πλέον χαμπάρι. Δεν θα φάνε κουφέτα.
Ο φακός, τσάκωσε τους τρεις τους, στη Νέα Υόρκη, την ώρα που η Angelina έκανε ένα διάλειμμα από την προώθηση της νέας της σκηνοθετικής απόπειρας, στην ταινία «Land of Blood and Honey».

Όλο αγκαλίτσες ήταν η Jolie με την πεθερά, και τον πεθερό από πίσω να χαμογελά όλο καμάρι…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top