Αποστόλης Τότσικας: κάνει σχέδια γάμου με την Ρούλα Ρέβη;

Τι απαντά ο ηθοποιός για την σχέση του και την πατρότητα

Αποστόλης Τότσικας: κάνει σχέδια γάμου με την Ρούλα Ρέβη;

Στο θέατρο παίζει στην «Οδύσσεια», στη ζωή την έχει την... Πηνελόπη ο Αποστόλης Τότσικας, που μίλησε στην κάμερα του Star για το ενδεχόμενο να παντρευτεί την αγαπημένη του, Ρούλα Ρέβη!

«Θα δείξει, όλα αυτά θα δείξουν! Είμαι της άποψης ό,τι είναι να ‘ρθει, θε να ‘ρθεί», ήταν η απάντηση του ηθοποιού στο αν θα τον δούμε σύντομα γαμπρό.

Και για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς, πάλι... αινιγματικός ήταν ο Αποστόλης, αφού το μόνο που είπε είναι ότι του αρέσουν τα παιδιά.

Στα επαγγελματικά του, πάντως, ήταν πιο λαλίστατος: «είναι μεγάλη τιμή να σε επιλέγει ένας τέτοιος μεγάλος σκηνοθέτης, πόσο μάλλον ο γκουρού του φορμαλισμού. Με τον Μπομπ Γουίλσον εγώ πέρασα υπέροχα, ο κόσμος στην Αθήνα 5 μήνες που ήμασταν μας αγκάλιασε και μας αγάπησ, και αυτό που ζήσαμε στο Μιλάνο ήταν κάτι το μοναδικό», είπε ο ηθοποιός για την «Οδύσσεια».

«Αυτή τη στιγμή τελειώνουμε τα γυρίσματα του “Πίσω Στο Σπίτι” και περιμένουμε ν’ ανοίξουν κάποιες πιάτσες για παγκόσμια περιοδεία για την “Οδύσσεια”. Προσωπικά έχω τρεις ταινίες στα σκαριά, η μία είναι ταινία δράσης», κατέληξε ο ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Αποστόλη Τότσικα για τα προσωπικά και τα επαγγελματικά του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top