Βίντεο: βουτιά με δελφίνι έκανε η Καίτη Γαρμπή!

Με Σαντορίνη και Ρόδο το πρώτο clip για τον ιταλικό της δίσκο

Βίντεο: βουτιά με δελφίνι έκανε η Καίτη Γαρμπή!

Με ένα άκρως καλοκαιρινό βίντεο, στο οποίο κολυμπάει στον βυθό παρέα με ένα δελφίνι, λανσάρει η Καίτη Γαρμπή τον ιταλικό της δίσκο, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε στα ψηφιακά δισκοπωλεία 240 χωρών!

Το πρώτο video clip από τον ιταλικό δίσκο της Καίτης είναι το «Ti Sento» («Σε Νιώθω»), στο οποίο συμμετέχει και ο συνθέτης του, Carlo Marrale. Στο βίντεο βλέπουμε την τραγουδίστρια με λευκό φόρεμα, στη Σαντορίνη και τη Ρόδο, να βουτάει μαζί με ένα δελφίνι, ενώ μία «γεύση» από το clip -σε σκηνοθεσία Βίκυς Βελλοπούλου- είχαμε πάρει τον Χειμώνα, στις εμφανίσεις που έκανε η Καίτη σε κινηματογράφο της Αθήνας.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο διεθνής δίσκος της τραγουδίστριας ονομάζεται «Buona Vita» και περιλαμβάνει επιτυχίες της Καίτης (π.χ. «Χαμένα��, «Θα μελαγχολήσω», «Άνεμος», «Εσένα μόνο» και «Καινούργια Εγώ») και δύο δίγλωσσα ντουέτα, μεταξύ των οποίων το «Βuona Vita», με την παγκοσμίου φήμης Ιταλλίδα καλλιτέχνιδα Ornella Vanoni.

Το «Buona Vita» -που περιλαμβάνει 12 τραγούδια, με τον παραγωγό της Cezaria Evora, Alberto Zeppieri- θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα της Ιταλίας στις 8 Ιουνίου, ανήμερα των γεμεθλίων της Καίτης, και, λίγες μέρες αργότερα, στην Ελλάδα.

Δείτε το clip του «Ti Sento»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top