Πάνος Μουζουράκης: Δείτε τον πως κάνει όταν… μεθάει και υποφέρει από hangover!

Αποκαλύπτει πως ξεκίνησε ο εθισμός του στο ποτό (VIDEO)

Πάνος Μουζουράκης: Δείτε τον πως κάνει όταν… μεθάει και υποφέρει από hangover!

Το πώς ξεκίνησε ο εθισμός του στο ποτό, για τον οποίο έχει μιλήσει και στο παρελθόν, καθώς και για το πώς κάνει όταν παθαίνει… hangover, αποκάλυψε on air ο Πάνος Μουζουράκης.

Ο καλλιτέχνης, εξήγησε πως «έπινα για να κοινωνικοποιηθώ. Ήμουν πολύ πιο κλειστός χαρακτήρας. Όταν ξεκίνησα να πίνω αλκοόλ, ήμουν ένα μαζεμένο παιδάκι».

Η αρχή, έγινε από τη Θεσσαλονίκη, όταν ακόμα ήταν πολύ νεαρός:

«Είμαστε πάνω στη Θεσσαλονίκη σε μια αντιρατσιστική οργάνωση, όπου έχω πάει να παρακολουθήσω τις συνελεύσεις εκεί, με σκοπό να κοινωνικοποιηθώ, επειδή δεν μιλούσα. Δεν έβγαζα άχνα. Μετά λέμε δεν κατεβαίνουμε μια στην πλατεία Ναυαρίνου να κάτσουμε να τα πούμε λίγο; Κατεβαίνουμε, εγώ έχω σταμπάρει και μια κοπέλα μήπως κάτι γίνει μεταξύ μας. Χαιρετούσε τους πάντες και όλοι την ξέρανε! Καθόμαστε στο παγκάκι και μου λέει: Τι θα πιεις; Ρετσίνα ή μαυροδάφνη; Της λέω φέρε μια ρετσίνα. Στην πρώτη γουλιά, άρχισα να αισθάνομαι ο εαυτός μου. Συνδύασα αυτό το συναίσθημα με τον εαυτό μου, και άρχισα να νιώθω πως άμα πιω, απελευθερώνομαι, μιλάω, γίνομαι ο εαυτός μου!»

Σήμερα όπως λέει, δεν έχει απεξαρτηθεί εντελώς από το ποτό, ωστόσο η εξάρτηση του δεν βρίσκεται στα επίπεδα του αλκοολισμού:

«Πίνω ακόμα. Δεν τα έχω καταφέρει. Όχι βέβαια σε επίπεδο αλκοολισμού. Το έχω ελαττώσει και έχω σταματήσει τις κραιπάλες. Εδώ και αρκετό καιρό!»

Τέλος, έδειξε στο Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά (που έμειναν άφωνοι), τι συνέβαινε κάθε φορά που το παράκανε με το ποτό, και μετά υπέφερε από hangover.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top