Ο καλός της Ε. Παπαρίζου και η πρώην του ετοιμάζονται για… γάμο

Νέα ζωή για τους πρώην συζύγους με διαφορετικούς συντρόφους

Ο καλός της Ε. Παπαρίζου και η πρώην του ετοιμάζονται για… γάμο

Πρωτη δημοσίευση:02/06/13, 23:45

Ο Ανδρέας Καψάλης, ο καλός της Έλενας Παπαρίζου και η πρώην σύζυγός του Ράνια Πανταζή ετοιμάζονται πλέον να γράψουν νέα κεφάλαια στις ζωές τους, ο ένας μακριά από τον άλλο.

Οι δυο τους πριν από ενάμιση χρόνο ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη, όμως η σχέση τους είχε υποστεί τριβή και οι δύο πρώην πλέον σύζυγοι είχαν αποξενωθεί.

Ο χωρισμός τους ήλθε αθόρυβα και διακριτικά, αφού κανένας από τους δύο δε θέλει να βγάζει στη φόρα τα προσωπικά του, με αποτέλεσμα το διαζύγιό τους να γίνει γνωστό ακόμα και σε φίλους τους όταν ο Ανδρέας άρχισε να βγαίνει με την Έλενα και ο έρωτάς τους βγήκε στα περιοδικά.

030413115746_6554.jpg

Το διαζύγιο του συντρόφου της Έλενας Παπαρίζου βγήκε τον περασμένο Ιανουάριο. Στην αρχή υπήρξαν κάποιες αψιμαχίες, όμως τελικά επικράτησε η ψυχραιμία και οι το πρώην ζευγάρι διατηρεί πια μια πολιτισμένη σχέση.

Την ώρα μάλιστα που ο Ανδρέας και η Έλενα κάνουν σχέδια για γάμο και για μια κοινή ζωή, και η Ράνια Πανταζή έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του yoga trainer Μιχάλη Μπλαζιάκη, με τον οποίο ετοιμάζεται επίσης να παντρευτεί.

Ο Μ. Μπλαζιάκης ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο με δουλειές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η γνωριμία του με την Ράνια Πανταζή ήταν καταλυτική, αφού την έκανε να ξεπεράσει τον αποτυχημένο γάμο της με τον Α. Καψάλη.

kapsalis.jpg
Ανδρέας και Ράνια έχουν πια πολύ καλές σχέσεις και καμιά φορά ανταλλάσουν και μηνύματα στο κινητό.

Μάλιστα όταν ένας δημοσιογράφος πλησίασε την Ράνια Πανταζή για να την ρωτήσει πώς βλέπει τη σχέση του Α. Καψάλη και της Ε. Παπαρίζου εκείνη απάντησε:

«Ο Ανδρέας είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, γι’ αυτό και του εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένος».
​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top