Τα δάκρυα της Beyonce στη συναυλία της για τα δικαιώματα των γυναικών

Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί η super star

Τα δάκρυα της Beyonce στη συναυλία της για τα δικαιώματα των γυναικών

Ήταν μια από τις μεγαλύτερες συναυλίες της χρονιάς, με τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής να δίνουν το παρόν στο Λονδίνο για να υποστηρίξουν τα δικαιώματα των γυναικών όλου του κόσμου. Την παράσταση όμως την έκλεψε η Beyonce, κάνοντας μια εκρηκτική εμφάνιση με ένα δερμάτινο, μαύρο κορμάκι.

beyonce1.jpg

Μπροστά σε 52.000 ανθρώπους, η Beyonce τραγούδησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την υγεία, την εκπαίδευση και την ισότιμη μεταχείριση των γυναικών στον κόσμο.

Με τηλεοπτικά μηνύματα, η φιλανθρωπική οργάνωση Time for Change, του οίκου Gucci επιχείρησε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη στα θέμα των δικαιωμάτων των γυναικών, ενώ κατά τη διάρκεια της συναυλίας μεταδόθηκε μήνυμα του πρίγκιπα Harry.

beyonce2.jpg

«Πρέπει να ενώσουμε τις φωνές μας και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τα ζητήματα αυτά», δήλωσε με πάθος η Beyonce στα παρασκήνια της συναυλίας, ενώ όταν ανέβηκε στη σκηνή, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, από την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμά της.

beyonce3.jpg
Χαρακτηριστικό είναι ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας είχαν συγκεντρωθεί περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για τους σκοπούς της καμπάνιας του Time for Change.

beyonce4.jpg
Στη σκηνή μαζί με την Beyonce ανέβηκε ο σύζυγός της Jay Z, ο οποίος της έκανε έκπληξη, αλλά και άλλοι αστέρες της μουσικής, όπως η Madonna, η Jennifer Lopez, οι Florence and the Machine, ο John Legend, ενώ το παρόν στη συναυλία έδωσαν η Blake Lively, η Salma Hayek και πολλοί ακόμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top