Δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα η κοπέλα του

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε σήμερα στο facebook

Δεν μπορεί να ξεπεράσει το χαμό του Τόμας Πρωτόπαπα η κοπέλα του

Δύσκολες ώρες περνάει η κοπέλα του Τόμας Πρωτίπαπα, Ιωάννα Ζεμπερλίγκου. Η νεαρή κοπέλα που επί 66 μέρες είχε παρατήσει τα πάντα για να βρίσκεται στο πλευρό του καλού της, στην σκληρή μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή, δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν είναι πια μαζί της.

Μόλις σήμερα η Ιωάννα ανέβασε στο Facebook μια φωτογραφία της με τον Τόμας, από παλιές, ευτυχισμένες εποχές, με τους δυο τους να χαμογελούν πλατιά και να λάμπουν από τον έρωτά τους.

Μόνη της, στο δωμάτιό της, η νεαρή κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δε θα δει ξανά να της χαμογελούν τα καταπράσινα μάτια του ξανθού της άγγελου. Ότι δεν θα μπορέσει να νιώσει και πάλι τη ζεστή του αγκαλιά, τα τρυφερά του φιλιά.

tomas.jpg
Αμέσως μόλις ανέβασε τη φωτογραφία, τα σχόλια των φίλων της έπεσαν βροχη.

«Αχ κοριτσάκι μου πόσο πολύ, πόσο όμως σε καταλαβαίνω και σε νιώθω. Ο χρόνος δε ξέρω αν είναι γιατρός απλά νομίζω ότι συνηθίζουμε τη μοναξιά ...», έγραψε μια από τις φίλες της, ενώ αμέσως μετά κάποιος άλλος έγραψε:

sxolia.jpg
«Καλό κουράγιο "μικρέ" άγγελε ο Θεός να σου δώσει δύναμη να αντέξεις αυτόν τον άδικο πόνο... Θα σου δίνω δύναμη με την σκέψη μου».
​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top