Με μαντήλα έσκασε μύτη στη Μύκονο ο Mark Almond

Με το που είδε παπαράτσι έγινε Λούης

Με μαντήλα έσκασε μύτη στη Μύκονο ο Mark Almond

Ένας ακόμα διάσημος λάτρης της Ελλάδας επέλεξε για τις καλοκαιρινές του διακοπές τη Μύκονο. Ο λόγος για τον Mark Almond, τον Βρετανό γκουρού της ηλεκτρονικής μουσικής που βρέθηκε στην ακμή του τη δεκαετία του ’80.

Ο γνωστός συνθέτης και τραγουδιστής εξέπληξε τους πάντες την περασμένη Δευτέρα όταν έκανε την εμφάνισή του στην Ψαρρού μαζί με την παρέα του.

Με το που κατάλαβε ότι στην παραλία βρίσκονταν παπαράτσι, ο Mark Almond έβαλε ένα μαντήλι στο πρόσωπό του για να αποφύγει τα φλας.

Διακριτικός και συνεσταλμένος πήγε με την παρέα του σε γνωστό εστιατόριο στην πα��αλία και έμεινε εκεί για περίπου μία ώρα, ενώ μετά επιβιβάστηκε και πάλι στο φουσκωτό με το οποίο ήρθε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κανείς δεν γνωρίζει πού μένει ο τραγουδιστής, αφού βρίσκεται ινκόγκνιτο στο Νησί των Ανέμων και δεν θέλει κανείς να γνωρίζει πού βρίσκεται.

Ο ίδιος γνώρισε τεράστια επιτυχία τη δεκαετία του ’80 και επί 30 χρόνια θεωρούνταν ο απόλυτος εκφραστής της ηλεκτρονικής μουσικής. Το 2004 όμως είχε ένα σοβαρό τροχαίο με μοτοσυκλέτα με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα για περίπου 20 μέρες.

Κατάφερε όμως να συνέλθει και με πολύ αγώνα να αποκαταστήσει κάποια προβλήματα που είχε στην ακοή και στην ομιλία του.

Ήταν τέτοια η ψυχική του δύναμη, που λίγους μήνες μετά από το συμβάν επέστρεψε στις live εμφανίσεις, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top