ΔΕΙΤΕ τον "Σουλεϊμάν" με μάσκα στις διαδηλώσεις της Κωνσταντινούπολης. Μαζί με τη σύζυγό του!

ΚΑΙ ο Μπρους Γουίλις στο πλευρό των Τούρκων!

ΔΕΙΤΕ τον "Σουλεϊμάν" με μάσκα στις διαδηλώσεις της Κωνσταντινούπολης. Μαζί με τη σύζυγό του!

Στους δρόμους της Κων��ταντινούπολης κατέβηκαν ο τηλεοπτικός «Σουλεϊμάν o Μεγαλοπρεπής», Χαλίτ Εργκέντς και η σύζυγός του Μπεργκιουζάρ Κορέλ προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδηλώσεις που συνεχίζονται για τρίτη ημέρα στην Πόλη.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε με φουλάρια στο πρόσωπο προκειμένου να προστατευθούν από την εκτεταμένη χρήση χημικών στην οποία έχει προχωρήσει η τουρκική αστυνομία για να διαλύσει τους διαδηλωτές.

Η φωτογραφία που πιθανότατα έχει τραβηχτεί το βράδυ της Παρασκευής, λίγο πριν ξεσπάσουν τα βίαια επεισόδια στην καρδιά της Πόλης, όπως είναι λογικό κάνει το γύρο του κόσμου.

Την ίδια ώρα οι βίαιες συγκρούσεις στην πλατεία Ταξίμ έχουν αγγίξει και τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Μπρους Γουίλις ο οποίος έσπευσε μέσω twitter να εκφράσει την υποστήριξή του στους Τούρκους πολίτες.

0967867001370082547.jpg

«Πρέπει όλοι να γνωρίζουν. Ο Τύπος στην Τουρκία δεν λειτουργεί. Ο κόσμος πεθαίνει στους δρόμους. Η Τουρκία υποφέρει», έγραψε στο tweet του ο αστέρας του Χόλιγουντ, προσκαλώντας τους followers του να αναπαράγουν την είδηση.

Το tweet του αναπαρήγαγαν δεκάδες χρήστες του γνωστού ιστότοπου, ευχαριστώντας τον Γουίλις για την υποστήριξή του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top