Δέκα χιλιάδες ευρώ για ένα… νύχι της Lady Gaga

Ξηλώθηκε φανατικός θαυμαστής της για να το αποκτήσει

Δέκα χιλιάδες ευρώ για ένα… νύχι της Lady Gaga

Είπαμε οι θαυμαστές της Lady Gaga είναι ολίγον τι εκκεντρικοί, όπως και το ίνδαλμά τους, όμως ένας από αυτούς ξέφυγε λιγάκι. Κι αυτό διότι έσκασε 10.000 ευρώ για να αποκτήσει ένα ακρυλικό νύχι της τραγουδίστριας που βγήκε στο σφυρί σε site δημοπρασιών.

gaga1.jpg

Θα μου πείτε τι έχει αυτό το νύχι που το κάνει τόσο ξεχωριστό; Είναι λοιπόν ένα ακρυλικό μαύρο νύχι, διακοσμήμενο με χρυσές πέρλες, με το οποίο κόσμησε τα δάχτυλα της η Lady Gaga στη συναυλία της στο Δουβλίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

gaga2.jpg

Βέβαια ο φανατικός θαυμαστής της Lady Gaga δεν έδωσε 10.000 ευρώ μόνο για ένα νύχι. Όχι καλέ!!! Μαζί μ’ αυτό πήρε και μια φωτογραφία του ινδάλματός του από τη συγκεκριμένη συναυλία, στην οποία φαίνεται ότι έχει χάσει το ένα της νυχάκι!

gaga3.jpg
Για να αποδείξουν μάλιστα οι υπεύθυνοι της δημοπρασίας ότι όντως το νύχι αυτό είναι της Lady Gaga, παρέδωσαν ακόμα ένα πάσο που έχουν όσοι εργάζονται στο στάδιο που έγινε η συναυλία και ένα γκρι t – shirt που φορούσε το συνεργείο παραγωγής της συναυλίας.

gaga4.jpg
Το συγκεκριμένο νυχάκι σχεδιάστηκε από την Γιαπωνέζα μανικιουρίστ Aya Fukuda και όπως καταλαβαίνετε ήταν ειδική παραγγελία από την ίδια την star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top