Έτοιμο για τον γάμο το… «τσαρδάκι» της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Tέλειωσε η ανακαίνιση και τώρα πάνε πρόσω ολοταχώς για το γάμο

Έτοιμο για τον γάμο το… «τσαρδάκι» της Jennifer Aniston και του Justin Theroux

Μπορεί η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux να πήγαν με το πάσο τους όσον αφορά στην ανακαίνιση της έπαυλής τους στο Μπελ Έιρ, όμως τώρα το… «τσαρδάκι» τους είναι έτοιμο και θα μετακομίσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

jennifer1.jpg

Σύμφωνα με πληροφορίες το 8.500 τετραγωνικών παλάτι της Jennifer έχει γίνει κουκλάκι και περιμένει τα ερωτευμένα πιτσουνάκια για να πάνε να το εγκαινιάσουν.

Η Jennifer είχε αγοράσει δύο διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη, στην τιμή των 7,01 εκατ. δολαρίων, όταν όμως αποφάσισε να μείνει μόνιμα στο Λος Άντζελες, τα πούλησε για 6,5 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα για την έπαυλη του Μπελ Έιρ έβαλε βαθειά το χέρι στην τσέπη και έσπασε 21 ζεστά, ζεστά εκατομμύρια!

jennifer2.jpg
«Προσπαθήσαμε να μείνουμε στη Νέα Υόρκη, όμως τα πράγματα ήταν δύσκολα με τους παπαράτσι. Δεν ήταν η Νέα Υόρκη στην οποία είχα μεγαλώσει», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της.

Όλον αυτό τον καιρό, περίπου ένα χρόνο, που γίνονταν οι εργασίες ανακαίνισης της βίλας, η Jennifer και ο Justin νοίκιαζαν ένα σπίτι στους λόφους του Hollywood.

jennifer3.jpg
Μόλις το περασμένο Σαββατοκύριακο οι εργάτες τακτοποίησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες και παρέδωσαν τα κλειδιά στο ζευγάρι.

Η έπαυλη της Jennifer έχει ξεχωριστό ξενώνα, πισίνα, κελάρι, αμπελώνα, μέχρι και αίθουσα προβολής ταινιών.

jennifer4.jpg

Όλα λοιπόν είναι έτοιμα για τον… γάμο! Το σπίτι είναι έτοιμο, οι δουλειές έχουν μπει σε μια σειρά, οπότε πολύ πιθανόν να ευσταθούν οι φήμες ότι Jennifer και Justin θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μέσα στο καλοκαίρι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top