Χωρίζουν λόγω... θεάτρου Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια!

Κάνε κλικ και μάθε τι μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι

Χωρίζουν λόγω... θεάτρου Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια!

Του... ζευγαριού το μιούζικαλ θα γίνει την επόμενη θεατρική σεζόν καθώς ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φαίνεται πως ζήλεψε την καλή του και θα ανέβει και εκείνος στο σανίδι!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής θα κάνει το ντεμπούτο του ως ηθοποιός σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του μιούζικαλ «Annie», αποδεχόμενος την σχετική πρόταση που του έκανε η παραγωγή, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Espresso».

Στο «Annie», που θα «ανέβει» υπό τις οδηγίες της Θέμιδος Μαρσέλου, λέγεται πως θα πάρουν μέρος η Άννα Παναγιωτόπουλου, ενώ άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η κεντρική ηρωίδα, η οποία, σύμφωνα με το σενάριο, θα βάλει τον Μιχάλη να πάρει μια ώρα αρχύτερα την απόφαση να... αποκτήσει παιδί!

Απέναντι θα βρεθεί λοιπόν το ζευγάρι, καθώς η Ζέτα Μακρυπούλια, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον Σταμάτη Φασουλή και θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Μερικοί Το προτιμούν Καυτό».

«Με τη Ζέτα, εκτός από τη σχέση μας, μπορούμε να συναντηθούμε σαν επαγγελματίες, κάνοντας κάτι δημιουργικό και όμορφο, όπως για παράδειγμα ένα μιούζικαλ. Θα ήθελα να κάναμε ένα μιούζικαλ μαζί», είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του ο Μιχάλης, αλλά η αγαπημένη του... δεν του έκανε την χάρη!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top