Καίτη Γαρμπή: «αλήθεια, ο γάμος μας έβλαψε τον Διονύση»

«Χόρτασα τους μεγάλους χώρους, αλλά μπορεί να ξαναγυρίσω»

Καίτη Γαρμπή: «αλήθεια, ο γάμος μας έβλαψε τον Διονύση»

Το ότι ο γάμος τους έβλαψε την καριέρα του Διονύση Σχοινά επιβεβαίωσε η Καίτη Γαρμπή, που εμφανίστηκε σε μεγάλο club της Αθήνας! Παράλληλα, η τραγουδίστρια μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια και την αποχή από τις μεγάλες πίστες.

0719_KETI_GARMPI_2952013.jpg

«Αλήθεια λέει ο Διονύσης... Όταν έμαθαν οι fans του ότι παντρευόμαστε, μας είπαν ότι έσκισαν τις αφίσες από τα δωμάτιά τους! Το βρίσκω λογικό! Είναι κούκλος και όταν πρωτοξεκίνησε είχε μεγάλη επιτυχία και όλα τα κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα μαζί του», είπε η Καίτη στο περιθώριο του πάρτι που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Λάμψη», σχολιάζοντας πρόσφατη σχετική δήλωση του συζύγου της.

0749_KETI_GARMPI_2952013.jpg

Πάντως, η δημοφιλής τραγουδίστρια τόνισε πως αν τότε είχε δουλειά ο σύζυγός της, θα καθόταν εκείνη με το παιδί τους, ενώ παραδέχθηκε ότι τον ζηλεύει και την ζηλεύει!

«Θέλω τον κόσμο κοντά μου, να γινόμαστε μια αγκαλιά. Για μένα, έτσι περνάει ο κόσμος καλά: όταν είναι κοντά και νιώθει σαν να του τραγουδάς στο αυτί. Τους μεγάλους χώρους τους έζησα, τους χόρτασα, αλλά διόλου απίθανο να ξαναγυρίσω. Τώρα, θέλω κάτι άμεσο και πιο κοντά μου», είπε η Καίτη, που προ ημερών κυκλοφόρησε στα ψηφιακά καταστήματα τον ιταλικό της δίσκο, με τίτλο «Buona Vita»!

0759_KETI_GARMPI_2952013.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top