«Βόμβα»: έχει... κόρη ο Justin Bieber;

Τι υποστηρίζει 25χρονη για τον τραγουδιστή και την «καυτή» βραδιά

«Βόμβα»: έχει... κόρη ο Justin Bieber;

Πολύ... «καρπερός» μας βγήκε ο Justin Bieber: περίπου ένα χρόνο μετά τους ισχυρισμούς 20χρονης ότι είναι ο πατέρας του μωρού της, οι οποίοι αποδείχθηκαν ψευδείς, ακόμα μία κοπέλα υποστηρίζει πως απέκτησε μωρό με τον 19χρονο σταρ!

Σύμφωνα με την 25χρονη, το όνομα της οποίας δεν έχει αποκαλυφθεί, η συνεύρεση με τον Justin έγινε πριν από περίπου 4 χρόνια. Αποτέλεσμά της; Ένα κοριτσάκι!

«Βρεθήκαμε σε εστιατόριο μετά από μία εμφάνισή του στο Μαϊάμι και συνεχίσαμε την βραδιά στο ξενοδοχείο “Gansevoort South”», υποστηρίζει η κοπέλα στο περιοδικό «Star», προσθέτοντας πως δεν γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη ούτε στον ίδιο τον Justin γιατί ήθελε να προστατεύσει το μωρό.

Μάλιστα, το δημοσίευμα παραθέτει ακόμα και... sms του Justin, στο οποίο ο τραγουδιστής ευχαριστεί την -υποτιθέμενη, πάντα- παρτενέρ του για την «καυτή» βραδιά!

«Είναι κάτι εντελώς κατασκευασμένο», ήταν το πρώτο σχόλιο από το περιβάλλον του Justin Bieber.

Η νέα ιστορία, πάντως, έχει πολλά κοινά με εκείνη που προέκυψε στα τέλη του 2011, όταν η 20χρονη Mariah Yeater υποστήριξε πως ο νεαρός σταρ είναι ο πατέρας του παιδιού της, κάτι που τελικά διαψεύστηκε κατηγορηματικά και δικαστικά.

Αλήθεια, η 25χρονη που κάνει την καταγγελία για τον Justin σκέφτηκε ότι ��ριν από τέσσερα χρόνια, οπότε και λέει ότι συνευρέθηκαν, εκείνη ήταν 21 και εκείνος 15;
Γιατί αυτό κάτι σε... αποπλάνηση ανηλίκου μας κάνειι!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top