Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για το μωράκι που περιμένει με τη Βάσω Λασκαράκη!

Ποιό είναι το φύλο του μωρού και ποιο το μεγαλύτερο άγχος του;

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Μιλά ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για το μωράκι που περιμένει με τη Βάσω Λασκαράκη!

Για το μωρό που περιμένει με τη σύντροφο του Βάσω Λασκαράκη, μίλησε πρώτη φορά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος απάντησε και για το αν νιώθει έτοιμος να γίνει μπαμπάς!

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα γίνω μπαμπάς. Και θεωρώ ότι είναι και φυσιολογικό, γιατί οι μανάδες είναι αυτές που αισθάνονται την αλλαγή μέσα τους και νιώθουν την ύπαρξη του παιδιού από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της εγκυμοσύνης τους. Δεν διαφέρω από τους υπόλοιπους πατεράδες που αντιλαμβάνονται ότι έγιναν γονείς όταν γεννιέται το παιδί. Ούτε μπορώ να πω ότι είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας.Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ετοιμαστώ. Είμαι διατεθειμένος να κάνω τα πάντα, και θεωρώ υπέροχη διαδικασία να ανακαλύπτεις τη γοητεία της πατρότητας σιγά σιγά».

Πως αντέδρασε όμως όταν άκουσε ότι θα γίνει μπαμπάς;

«Παράξενα. Είναι μια πληροφορία που δεν τη μαθαίνεις κάθε μέρα».

Τον αγχώνει η πατρότητα;

«Όχι. Θεωρώ ότι τόσο ηλικιακώς όσο και εγκεφαλικώς, έχω όλες τις προδιαγραφές για να υπερασπιστώ αυτόν τον καινούργιο ρόλο».
Το μεγαλύτερο άγχος του όπως λέει, είναι «να πάνε όλα καλά. Αυτός είναι και ο λόγος που είμαι εξαιρετικά φειδωλός στις δηλώσεις μου σε ο,τι έχει να κάνει με το παιδί».

Αν και όπως λέει «δεν έχουμε μάθει ακόμα το φύλο του μωρού», δεν κρύβει την επιθυμία του να είναι κοριτσάκι!

Όσο για το ��ν σχεδιάζουν γάμο με τη Βάσω Λασκαράκη; Απαντά και σ’ αυτό:

«Έχουμε πει και οι δυο πολλές φορές, ότι ζούμε σαν παντρεμένοι γιατί η συμβίωση δεν απέχει πολύ από το γάμο. Σε αυτή τη φάση της ζωής μας, δεν σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Δεν ξέρω αν για γραφειοκρατικούς λόγους θα πρέπει να παντρευτούμε πριν τον ερχομό του παιδιού, αλλά είναι κάτι που θα το συζητήσουμε όταν έρθει εκείνη η ώρα».

​​​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top