«Το Dancing on ice δεν είναι επίδειξη ρούχων, είναι τηλεοπτικό σοου»

Ποιούς «καρφώνει» ο στιλίστας της Τζένης Μπαλατσινού

«Το Dancing on ice δεν είναι επίδειξη ρούχων, είναι τηλεοπτικό σοου»

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε το Dancing on ice, η εμφάνιση της Τζένης Μπαλατσινού σχολιάζεται έντονα, κυρίως για το πόσο απλή είναι (ιδίως σε σχέση με αυτήν της Ζέτας Μακρυπούλια στο Dancing with the Stars). Ο στιλίστας της παρουσιάστριας Ηλίας Μιχαλόλιας δίνει την απάντησή του σε όσους υποστηρίζουν ότι το ντύσιμο, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της οικοδέσποινας είναι (αν και πάντα σικάτο), υπερβολικά απλό.

«Εμείς από την πρώτη στιγμή, θέλαμε να βγει περισσότερο προς τα έξω το σόου αυτό καθεαυτό, παρά τα ρούχα σε μορφή επίδειξης. Το Dancing on ice δεν είναι επίδειξη ρούχων είναι τηλεοπτικό σόου και αυτό έπρεπε να προτάξουμε. Δεν θέλαμε ούτε να αλλάζουμε συνεχώς μαλλιά και να υπερβάλουμε, ούτε τίποτα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η εμφάνιση της Τζένης να ξεπεράσει το σόου», δήλωσε στην Πρωινή Μελέτη, τονίζοντας ότι αυτό αποτέλεσε κοινή απόφαση όσων σχετίζονται με το θέμα της εμφάνισης της Τζένης.

Ο στιλίστας απέφυγε να απαντήσει εάν αυτό που λέει αποτελεί «καρφί» για την Ζέτα και ξεκαθάρισε ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι τι κάνει εκείνος με την ομάδα του φέτος. «Δεν ξέρω τίποτα για το περυσινό, γιατί δεν το παρακολουθούσα. Εγώ για το φετινό μπορώ να σας μιλήσω», δήλωσε προσθέτοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει να δει την Τζένη με ένα πανάκριβο μονόπετρο, ούτε με κάποια βαρύγδουπη τουαλέτα που μπορεί να είναι πανάκριβη αλλά δεν θα της πηγαίνει. «Η Τζένη βάζει ωραία πράγματα. Από εκεί και πέρα, η αξία τους είναι ένα δεύτερο πράγμα. Δεν κοιτάω τις τιμές, κοιτάω την εικόνα. Να δείξουμε ωραία πράγματα. Το πώς ντύνεται η Τζένη είναι ο τρόπος που θα μπορούσε να ντύνεται μια οποιαδήποτε κανονική ��λληνίδα».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στην Τζένη πάνε τα πάντα, ό,τι και να φορέσει, ενώ στις δοκιμές που γίνονται για την τελική επιλογή βοηθάει και το γεγονός ότι της κάνουν όλα τα δείγματα! «Φοράει το μικρότερο νούμερο, αυτό των μοντέλων και αυτό βοηθάει πολύ. Άλλωστε ήταν πάντα σούπερ σέξι girl».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το πώς βλέπει το ντύσιμο του συζύγου της Πέτρου Κωστόπουλου, απάντησε ότι τον θεωρεί καλοντυμένο και μάλιστα από τους πλέον καλοντυμένους τηλεοπτικούς κριτές, που τις περισσότερες φορές ντύνεται… σπίτι του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top