Αποκλειστικό: η αλήθεια για την Δ. Βανδή και την Spicy

Σταματά ή όχι με τον Φοίβο; Το star.gr έχει την απάντηση!

Αποκλειστικό: η αλήθεια για την Δ. Βανδή και την Spicy

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

«Φωτιά» έχει πάρει εδώ και μερικές ώρες το Ίντερνετ με αφορμή δημοσίευμα που θέλει τους δρόμους του Φοίβου και της Δέσποινας Βανδή να χωρίζουν και την τραγουδίστρια να αποχωρεί από την δισκογραφική εταιρεία «Spicy». Το star.gr ρώτησε, έμαθε και σου αποκαλύπτει την αλήθεια!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η δημοφιλής τραγουδίστρια αποχώρησε από την «Spicy» και σταμάτησε την συνεργασία της με τον Φοίβο έπειτα από 16 χρόνια, στη διάρκεια των οποίων μας χάρισαν δεκάδες επιτυχίες. Μάλιστα, η Δέσποινα φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με άλλο δημιουργό, τον Γιώργο Θεοφάνους και άλλη δισκογραφική εταίρεία.

Το star.gr επικοινώνησε με υψηλόβαθμα στελέχη της «Spicy» τα οποία διέψευσαν κατηγορηματικά τα περί «διαζυγίου», προσθέτοντας πως η Ελληνίδα σταρ παραμένει στο δυναμικό της εταιρείας.

Παράλληλα, οι ίδιες πηγές τόνισαν στο star.gr πως δεν γνωρίζουν από πού ξεκίνησαν οι φήμες, αλλά και πως ο συνθέτης των επιτυχιών και η τραγουδίστρια συνεχίζουν την συνεργασία τους.

Όσο για το ενδεχόμενο να γράψει τραγούδια στην Δέσποινα ο Γιώργος Θεοφάνους, όπως ανέφερε το δημοσίευμα;
Οι ίδιες πηγές από την «Spicy» σχολίασαν πως κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει, καθώς το συμβόλαιο της τραγουδίστριας δεν αποκλείει την συνεργασία με κάποιο δημιουργό! Εξάλλου, ακόμα και στον τελευταίο της δίσκο, «Άλλαξα», δεν είχαν όλα τα κομμάτια την υπογραφή του Φοίβου και στους στίχους και στη μουσική!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top