Στην πρεμιέρα του Brad Pitt η πρώτη εμφάνιση της Angelina Jolie μετά τη διπλή μαστεκτομή

Ετοιμάζεται ψυχολογικά για τη μεγάλη στιγμή

Στην πρεμιέρα του Brad Pitt η πρώτη εμφάνιση της Angelina Jolie μετά τη διπλή μαστεκτομή

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα η Angelina Jolie θα βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά στους φωτογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία μετά την αποκάλυψή της για τη διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε.

Η Angie θα δώσει το παρόν στην πρεμιέρα της νέας ταινίας "World War Z" στο Λονδίνο, την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει ο Brad Pitt και αναμένεται να τραβήξει πάνω της όλη την προσοχή.

Μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, η Angelina Jolie είναι αποφασισμένη να μην αφήσει όλα αυτά να επηρεάσουν τη ζωή της και την οικογενειακή της γαλήνη.

jolie1.jpg

Έτσι λοιπόν αποφάσισε να στηρίξει τον Brad Pitt στη μεγάλη του στιγμή και να βρεθεί δίπλα του στο κόκκινο χαλί στο Royal Horse Guards Parade στο Λονδίνο.

Ο Brad έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του Max Brooks και για τον ίδιο είναι ένα μεγάλο ρίσκο τόσο οικονομικό, όσο και καλλιτεχνικό.

jolie2.jpg

Η Angelina λοιπόν θα είναι εκεί στη μεγάλη του στιγμή, στο πλάι του, να συνεχίζει τη ζωή της, αφήνοντας πίσω την περιπέτεια με την διπλή μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top