Θέλει να γίνει ηθοποιός ο Μαζωνάκης!

Τι λέει για τον νέο του ρόλο και..τα γαρύφαλλα επί σκηνής;;

Θέλει να γίνει ηθοποιός ο Μαζωνάκης!

​Ο Γιώργος Μαζωνάκης σε κάθε εμφάνισή του ξαφνιάζει, αφού έχει δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα και στο τελευταίο του video clip θα τον δούμε ως... Τσάρλι Τσάπλιν.

«Μ' αρέσει πολύ αυτό γιατί είναι μέρος της προσωπικότητάς μου.. γι'αυτό άλλωστε μ' αρέσει και ο κινηματογράφος» λέει ο τραγουδιστής.

Για την κρυφή του αγάπη την υποκριτική λέει : «είναι πολύ δύσκολο και θα το ήθελα πάρα πολύ αν ήταν αυτό που πραγματικά μπορεί να έρθει στα μέτρα μου ή να μπορέσω να ανταπεξέλθω σ' αυτό το ρόλο. Πάντως θα το ήθελα πάρα πολύ».

Χαμός από λουλούδια που πέφτουν στην πίστα την ώρα που τραγουδά ο Μαζωνάκης, αλλά ο ίδιος δηλώνει: «μην παραμυθιάζεστε με όλα αυτά γιατί τα λουλούδια είναι πάρα πολύ φθηνά πια σε βαθμό εξευτελιστικό και συμβαίνει κάποιες πολύ ιδιαίτερες βραδιές... Η κρίση είναι παντού. Είναι ένα φαινόμενο που έχει ξεκινήσει αρκετά χρόνια, απλώς οι Έλληνες έχουμε την ιδιότητα να τα παίρνουμε χαμπάρι την τελευταία στιγμή μέχρι να πει το πρόβλημα στο σπίτι μας».

Ο Μαζωνάκης στις 8 Ιουνίου έχει ένα πολύ σημαντικό ραντεβού με όλους τους θαυμαστές του, αφού θα δώσει μια συναυλία για να γιορτάσει τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία. Η συναυλία θα γίνει στη Νίκαια, την περιοχή που μεγάλωσε ο τραγουδιστής και δεν ξέχασε ποτέ. «Για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει 20 χρόνια παρ' όλο που τα πάω καλά με την ηλικία μου οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι» υποστήριξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top