Ethan Hawke: «Ακόμα και με κρίση η Ελλάδα είναι το ωραιότερο μέρος του κόσμου»

Δείτε τη διαφήμιση της χώρας μας μέσα από την ολοκαίνουργια ταινία του ηθοποιού

Ethan Hawke: «Ακόμα και με κρίση η Ελλάδα είναι το ωραιότερο μέρος του κόσμου»

​Ο Ethan Hawke λατρεύει την Ελλάδα και το δηλώνει...παντού! Το περσινό καλοκαίρι, που βρέθηκε στη χώρα μας για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας μαγεύτηκε τόσο πολύ που λέει να μας ξανάρθει πολύ σύντομα!
Μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε: «θα ξαναγυρίσουμε για την πρεμιέρα στην Αθήνα, στις 11 Ιουνίου. Την προηγούμενη φορά που ήμασταν εκεί, έπρεπε να δουλεύουμε πολύ. Τώρα θα κάνω διακοπές για δύο εβδομάδες»....

Η ταινία γυρίστηκε εξολοκλήρου στην Πελοπόννησο και "ντύθηκε" με τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου. Είναι βαθιά ρομαντική και δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα....

«Μ΄ αρέσει που πρέπει να παριστάνω πως είμαι ειδικός στην αγάπη. Εσείς οι Έλληνες ξέρετε περισσότερα για την αγάπη , απ' ό,τι εγώ» λέει ο γνωστός ηθοποιός.

Φυσικά αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση λέγοντας πως «είναι μια τόσο αρχαία χώρα και τόσο μοντέρνα όμως αυτή τη στιγμή, παρά τις αλλαγές και τα όσα συμβαίνουν εκεί, είναι ένα υπέροχο μέρος. Δεν είμαι ο κατάλληλος να μιλήσω για την κρίση, αλλά φυσικά είναι αισθητή, γιατί είναι στο μυαλό του καθενός, είναι αυτό για το οποίο μιλούν όλοι. Όμως , περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, περάσαμε υπέροχα εκεί. Με κρίση ή χωρίς, είναι ένα καταπληκτικό μέρος να ζεις».

Δείτε στο βίντεο τον star του Hollywood να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη χώρα μας!​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top