Ζευγάρι με συμπρωταγωνιστή της η Adele Exarchopoulos!

Δες τον σέξι Jeremie που έκλεψε την καρδιά της Ελληνογαλλίδας ηθοποιού

Ζευγάρι με συμπρωταγωνιστή της η Adele Exarchopoulos!

Eπιμέλεια: Βαγγέλης Θεοδώρου

Talk of the world έχει γίνει η Adele Exarchopoulos, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός που βραβεύτηκε στο φετινό Φεστιβάλ Καννών και το star.gr σου παρουσιάζει τον συμπρωταγωνιστή της που της έκλεψε την καρδιά!

adele_jeremie1.jpg

Όπως σου έχουμε ήδη γράψει, η 19χρονη πρωταγωνίστρια του «La Vie D’ Adele» έχει ρίζες ελληνικές από τον παππού της και μετρά ήδη 8 χρόνια στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

adele_jeremie_cannes.jpg

Σύμφωνα με την προσωπική της σελίδα στο Facebook, όπου υπάρχουν και κοινές φωτογραφίες τους, η Adele είναι σε σχέση με τον Jeremie Laheurte, ο οποίος στην ταινία υποδύεται τον Thomas, το αγόρι με το οποίο εκείνη χωρίζει πριν αρχίσει να «πειραματίζεται» ερωτικά με την συμπρωταγωνίστριά της!

Jeremie-Laheurte.jpg

Μάλιστα, ο έρωτας των δύο νεαρών ηθοποιών ήταν διάχυτος και στις Κάννες, με την Adele να ποζάρει πάντα δίπλα στον καλό της, να ακουμπά το κεφάλι της στον ώμο του, αλλά και να του ισιώνει το παπιγιόν!

adele_jeremie_cannes2.jpg

Εκτός από την υποκριτική, ο πρασινομάτης Jeremie έχει ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, κάνοντας φωτογραφήσεις για editorial μόδας, αλλά και περπατώντας στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού!


Jeremie-Laheurte1.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top