Σοκ για την Jolie το νέο κρούσμα καρκίνου στην οικογένειά της

Πώς η αδερφή της μητέρας της έγινε παράδειγμα για την 37χρονη σταρ;

Σοκ για την Jolie το νέο κρούσμα καρκίνου στην οικογένειά της

Συγκλονισμένη είναι η Angelina Jolie από τον θάνατο της μικρότερης αδερφής της μητέρας της, η οποία, όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, «έφυγε» λόγω καρκίνου του μαστού! Σε δηλώσεις του, ο σύζυγός της αποκάλυψε πως θεία και ανιψιά είχαν πολλά «κοινά» στην «μάχη» με την ασθένεια.

jolie_martin.jpgΗ Debbie Martin άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 61 ετών, νικημένη από τον καρκίνο και έπειτα από μερικές ημέρες νοσηλείας σε κώμα.

«Ήταν παράδειγμα για την Angelina… Ήταν η πρώτη στην οικογένεια Bertrand που προχώρησε σε προληπτική εγχείρηση», δήλωσε ο σύζυγος της Debbie, Ron, προσθέτοντας πως στη σύζυγό του είχε εντοπιστεί το 2004 το ίδιο «ελαττωματικό» γονίδιο που βρέθηκε στην Angelina.

«Είχαμε δει αρκετές φορές την Angelina από τότε που η Debbie διαγνώστηκε με καρκίνο και είμαστε υπερήφανοι που πήρε την απόφαση να κάνει διπλή μαστεκτομή προκειμένου η οικογένειά της να μην περάσει αυτό που περνάμε εμείς τώρα», συνέχισε ο Ron Martin.

H θεία της ηθοποιού είχε υποβληθεί σε αφαίρεση ωοθηκών. «Αν γνώριζε νωρίτερα αυτό που ανακάλυψε τόσο αργά, θα είχε κάνει σίγουρα και μαστεκτομή», συμπλήρωσε ο θείος της 37χρονης ηθοποιού, ενώ πηγή από το περιβάλλον της δήλωσε ότι η Debbie Martin την ενθάρρυνε να κάνει μαστεκτομή, μιας και η ίδια άργησε να μάθει ότι είχε προσβληθεί από καρκίνο του μαστού...

Θυμίζουμε πως η Angelina Jolie είχε 87% πιθανότητες να εκδηλώσει καρκίνο του μαστού και 50% καρκίνο στις ωοθήκες, ενώ, μετά την διπλή μαστεκτομή, σχεδιάζει να προχωρήσει και σε αφαίρεση ωοθηκών, ώστε να μειώσει στο ελάχιστο τ��ν πιθανότητα να προσβληθεί από την ασθένεια!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top