Φεστιβάλ Καννών: βρακάκια, βυζ@κι@ και... οπίσθια έξω!

ΔΕΣ τις στιγμές που οι σταρ θέλουν να ξεχάσουν!

Φεστιβάλ Καννών: βρακάκια, βυζ@κι@ και... οπίσθια έξω!

Μπορεί το φετινό Φεστιβάλ Καννών μόλις να έλαβε τέλος, ωστόσο, τα σπαρταριστά περιστατικά που είδαμε αυτές τις δύο εβδομάδες στο κόκκινο χαλί... παραμένουν! Το star.gr σου παρουσιάζει συγκεντρωμένες όλες τις στιγμές που οι σταρ θέλουν να ξεχάσουν!

Όλα στη φόρα τα έβγαλε η Eva Longoria: η ηθοποιός σήκωσε το στιλάτο φόρεμά της για να μην λερωθεί από την βροχή, αποκαλύπτοντάς μας πως... δεν φορούσε εσώρουχο! Πρώτη μούρη στους παπαράτσι το έβγαλε το απόκρυφο η Eva και οι φωτό κάνουν εδώ και αρκετές μέρες τον γύρο του κόσμου.

Eva-Longoria-Cannes-2013.jpg

Στην ίδια κατηγορία, αλλά στην... πίσω όψη, μπαίνει και μία από τις καλεσμένες στην προβολή της ταινίας «La Vie D’ Adele»: ανέβαινε τις σκάλες η ξανθιά, φύσηξε βοριαδάκι και... όλο έξω βγήκε το ωραίο κωλ@ρ@κι! Καλό της έκανε της κυρίας πάντως - το όνομά της ακόμα να το μάθουμε, τον πισινό της, όμως, την ξέρει ο κόσμος όλος!

la vie d adele.jpg

Λίγο μπούστο και πολύ... κόκκινο βρακί, μας έδειξε στις Κάννες η ηθοποιός Emmanuelle Seigner! Τι να σου κάνει η γυναίκα; Το πάτησε το μακρύ το κόκκινο φουστάνι και το... πατατράβηξε για να ξεπιαστεί από το τακούνι!

emmanuelle seigner.jpg

Το εσώρουχό της έβγαλε φάτσα – φόρα και η Rosario Dawson, στην πρεμιέρα της ταινίας «As I Lay Dying». Τα σκαλιά ανέβαινε η κοπέλα, αλλά δεν υπολόγισε ότι με το τολμηρό σκίσιμο στο λευκό της φόρεμα... θα βλέπαμε το στο χρώμα του δέρματος βρακάκι της!

rosario dawson Cannes.jpg

Εκτός, πάντως, από απόκρυφα, πισινούς και εσώρουχα, στο φετινό Φεστιβάλ Καννών βγήκαν... περίπατο ακόμα και δάχτυλα ποδιών: σας θυμίζουμε Julianne Moore που στρίμωξε τα πόδια της σε πανάκριβα πέδιλα που μάλλον της έπεφταν μικρά, με αποτέλεσμα να δάχτυλά της να «ξεχειλίζουν»!

julianne moore.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top