Lady Gaga: ποζάρει γυμνή και δηλώνει ανίκανη να ζήσει την ευτυχία

Τι λέει για τους συντρόφους της και τι φοβάται περισσότερο;

Lady Gaga: ποζάρει γυμνή και δηλώνει ανίκανη να ζήσει την ευτυχία

Bad romance που λέει και το τραγούδι της είναι τα προσωπικά της Lady Gaga, η οποία φωτογραφίζεται ολόγυμνη και εξομολογείται πως δεν μπορεί να ζήσει την ευτυχία στο πλευρό ενός άνδρα και αποκαλύπτει τον μεγαλύτερό της φόβο!


Ντυμένη με μια κόκκινη δημιουργία - υπερπαραγωγή και ασορτί καπελαδούρα, η Lady ποζάρει στο εξώφυλλο του νέου «Vanity Fair».


«Είμαι ανίκανη να ζήσω την ευτυχία στο πλευρό ενός άντρα. Πιστεύω πως κρύβεται στο να βγαίνω με πραγματικά δημιουργικούς άντρες. Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν τους φοβίζει το πορτοφόλι μου αλλά το μυαλό μου», λέει μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια.


Τι τραβάει η έρμη με τους συντρόφους της, δεν λέγεται: «αρχίζουν καλά. Όταν είμαι σε αυτές τις σχέσεις, με ανθρώπους που είναι και αυτοί δημιουργικοί ή έστω δημιουργικοί με τον δικό τους προσωπικό τρόπο, υπάρχει μεγάλη έλξη και είναι σαν να ζούμε στα σύννεφα. Και ύστερα με μισούν».


«Βρίσκεσαι σε ένα φριχτό σημείο όταν αυτός που αγαπάς συνειδητοποιείς ότι σε έχει πείσει πως δεν θα είσαι ποτέ αρκετά καλή για κανέναν», συνεχίζει το δράμα της η Gaga και, κάπου εκεί, αποκαλύπτει τι φοβάται περισσότερο.


Τηνμοναξιά φοβάται η σταρ, η οποία προσθέτει πως πρώτη της προτεραιότητα είναι οι θαυμαστές της. «Η μόνη ευτυχία που γνωρίζω, είναι να χαρίζω χαμόγελο στο πρόσωπο κάποιου ενώ βρίσκομαι στη σκηνή», καταλήγει η Gaga.



Δείτε την φωτογράφηση της Lady Gaga στο «Vanity Fair»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top