Ξεσήκωσε την Αμερική η Έλενα Παπαρίζου, τραγουδώντας νησιώτικα στα βραβεία Gabby!

ΔΕΙΤΕ στο video, ποιοι άλλοι επώνυμοι έδωσαν το παρόν!

Ξεσήκωσε την Αμερική η Έλενα Παπαρίζου, τραγουδώντας νησιώτικα στα βραβεία Gabby!

Στα βραβεία Gabby έδωσε το παρόν η Έλενα Παπαρίζου, καθώς και πολλοί άλλοι επώνυμοι.

Τα εν λόγω βραβεία, διοργανώνονται κάθε δυο χρόνια στην Αμερική, όπου και βραβεύονται Έλληνες οι οποίοι ξεχωρίζουν με τη δράση τους στο εξωτερικό.

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια, φορώντας ένα super sexy μαύρο φόρεμα με μακιγιάζ του Γιάννη Μαρκετάκη, κατάφερε να ξεσηκώσει την Αμερική, τραγουδώντας… νησιώτικα στο after party που ακολούθησε στα studio της Paramount Pictures.

Η Έλενα, τραγούδησε ζωντανά πολλές από τις μεγάλες της επιτυχίες, με το γαστρονομικό μενού της βραδιάς να αναλαμβάνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Jenny Pulos, πρωταγωνίστρια της σειράς Flipping Out.To πάρων έδωσαν η Ολύμπια Δουκάκη , η Mελινα Κανακαρίδη, η Patricia Field και πολλοί άλλοι.

Το πρόγραμμα άνοιξε με την προβολή της ταινίας «Αν». Ο Χριστόφορος Παπακαλιατης ήταν εκεί μαζί με την βραβευμένη με Oσκαρ δευτέρου γυναικείου ρόλου, Olympia Dukakis .

H μεγάλη βράδια συνεχίστηκε, με την Έλενα Παπαρίζου να τραγουδά Μέλινα Μερκούρη και να συγκινεί.

Ο Stan με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ανέβηκαν με τη σειρά τους, πάνω στη σκηνή για να δώσουν βραβείο στον Ελληνοκαναδό ηθοποιό Χρηστό Διαμαντόπουλο.

Τέλος, το πάρων στην εκδήλωση έδωσε και ο δημοφιλής σκηνοθέτης Grek Γαϊτανης, ο όποιος και βραβεύτηκε καθώς και η στυλίστρια Patricia Field για την καμπανιά της «τρώγε ελληνικά» .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top