Θωμαή Απέργη: «Επέλεξα τη τζαζ, γιατί δεν θέλω να βγαίνω να κουνάω άπλα τον κ*λ* μου..!»

Τι απαντά στη σκληρή κριτική Βίδου και Γραμμέλη;

Θωμαή Απέργη: «Επέλεξα τη τζαζ, γιατί δεν θέλω να βγαίνω να κουνάω άπλα τον κ*λ* μου..!»

Πικραμένη η Θωμαή Απέργη μετά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε για το σόου μεταμφιέσεων από τον Κόσμα Βίδο και την Αφροδίτη Γραμμέλη, μιλά για πρώτη φορά με καυστικά λόγια και χειμαρρώδη ειλικρίνεια.

«Τι να πω ψέματα ότι δεν στενοχωριέμαι; εννοείται! η απάντηση για μένα είναι η μουσική. Η όποια κυρία - δεν ξέρω καν ποια είναι αυτή και ο περισσότερος κόσμος για την κυρία και τον κύριο που λένε όλα αυτά, ή για τους κύριους που ασχολούνται μ αυτό το πράγμα, δεν τους ξέρει κανείς, - μπορεί να έρθουν να με δουν σε ένα δικό μου live να λέω τζαζ και θα μπορούν να με κρίνουν ευχαρίστως. Eφόσον εκτίθεμαι θα ακούσω την οποιαδήποτε κριτική, όχι όμως για τη Μαίρη Λίντα» είπε σε έντονο ύφος η Θωμαή Απέργη.

CACHE_650X650_1_78846.jpg

Ακόμη ,πρόσθεσε πως : «Είμαι άνθρωπος που αγαπώ τα συναισθήματα. θέλω να κλάψω, θέλω να γελάσω θέλω να μαλώσω..γι αυτό επιλεγώ αυτή τη μουσική, τη τζαζ. Δεν θέλω να βγαίνω να κουνάω άπλα τον κ*λ* μου..!»

Η 24χρονη καλλιτέχνιδα δηλώνει πως δεν είναι ποπ σταρ ούτε και ηθοποιός ., αλλά προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο της εαυτό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top