Την Κυριακή η απονομή του Χρυσού Φοίνικα των Καννών

Οι γυναίκες σταρ που έχουν κλέψει την παράσταση με την εμφάνισή τους

Την Κυριακή η απονομή του Χρυσού Φοίνικα των Καννών

Πρώτη ανάρτηση: 25/05/2013 23:30

Το φεστιβάλ των Καννών ολοκληρώνεται αύριο με την απονομή του Χρυσού Φοίνικακαι η παρέλαση αστέρων από το κόκκινο χαλί συνεχίζεται.

Τελευταία έκλεψε την παράσταση η Μαριόν Κοτιγιάρ πρωταγωνίστρια της ταινίας Ο μεταναστης.

Η Μαριόν Κοτιγιάρ εμφανίστηκε με μια λευκή ξώπλατη τουαλέτα στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Τζέιμς Γκρέι και τον συμπρωταγωνιστή της σε αυτήν Τζέρεμι Ρέννερ.

Η γαλλίδα ηθοποιός καταχειροκροτήθηκε στο τέλος της προβολής ενώ δεν αρνήθηκε αποχωρώντας να υπογράψει και ορισμένα αυτόγραφα στους θαυμαστές της. Αντίθετα απών από την πρεμιέρα της ταινίας ήταν ο συμπρωταγωνιστής της Τζόακιμ Φοίνιξ.

Στην ίδια πρεμιέρα τα φλας των φωτογράφων άστραψαν για το χιλιανό μοντέλο Καρολίνα Πάρσονς χάρη στο αποκαλυπτικό φόρεμα που επέλεξε. Εκεί ήταν και δυο μοντέλα μεγάλου οίκου εσωρούχων της Νέας Υόρκης η Κάρλι Κλος και η Ιζαμπέλ Γκούλατ.

Στην πρεμιέρα ήταν και η αμερικανίδα ηθοποιός Ούμα Θέρμαν που πόζαρε για τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί μαζί με την Κρίστεν Σκοτ Τόμας και το καστ της ταινίας Μάτζικ Μάτζικ.

Τα φλας άστραψαν και για την 19χρονη Αντέλ Εξαρχοπούλου που θεωρείται φαβορί για το βραβείο ερμηνείας του φετινού φεστιβάλ.

Πολλοί χαρακτηρίζουν την Αντέλ τη νέα αποκάλυψη του γαλλικού κινηματογράφου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top