Σήμερα η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη!

«Πλανόμεθα πλάνην οικτρά… λόγω Ποσειδώνα!»

Σήμερα η Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη!

Γράφει η Παρθένα Αστεριάδου

Η τρίτη κατά σειρά έκλειψη του 2013, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 25 Μαΐου στις 7:24 π.μ, στις 4 μοίρες του Τοξότη. Οι δυσαρμονικές όψεις του Ποσειδώνα θολώνουν το τοπίο και τις σκέψεις μας… και μας «βυθίζουν» στα νερά του. Θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τις υποσχέσεις, τα σχέδια και τις αποφάσεις έρχονται στο προσκήνιο και παραπλανούν! Ίσως η έκλειψη στον αισιόδοξο Τοξότη, μας ωθεί να κάνουμε μια «στάση» και κοιτάζοντας πίσω να κάνουμε τον απολογισμό μας.

Η επιρροή της Έκλειψης θα κρατήσει μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη, στις 8 Ιουνίου, ωστόσο μετά το πέρας της, τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται πιο ξεκάθαρα.

Τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Τοξότες, οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς και φυσικά όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες και ειδικά τη γενέθλια Σελήνη τους σε κάποιο από αυτά. Εσείς θα πρέπει να δώσετε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας να σκεφτεί κα�� να καταλήξει σε αποφάσεις μετά τις 3 Ιουνίου. Να προσέχετε να μην παραπλανηθείτε και να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί, οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και οι Ταύροι , ώστε να μην εμπλακούν σε τεταμένες καταστάσεις που θα προκαλέσουν και ακραίες αντιδράσεις, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να παρεκτραπούν.

Τέλος, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι βιώνετε τον έρωτα ή σας έρχονται ευκαιρίες για νέους, παράλληλους ή ανανεωμένους έρωτες!

*Να επισημάνω πως η έκλειψη αυτή μπορεί να έφερε ή να φέρει ένα συναισθηματικό βύθισμα, θλίψη και στεναχώρια αλλά από τη θέση του Τοξότη φέρνει αμέσως μετά την αισιοδοξία και την ψυχική ανάταση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top