Stars με θαυμαστές που τους έκαναν τη ζωή κόλαση

Έτρεχαν στην αστυνομία για να γλιτώσουν από αυτούς

Stars με θαυμαστές που τους έκαναν τη ζωή κόλαση
​Επιμέλεια: Ευαγγελία Ντούρου
Έχουν γνωρίσει τη δόξα, την επιτυχία, έκαναν πολλά χρήματα και απόκτησαν πολλούς θαυμαστές. Όμως κάποιες φορές αποδεικνύεται ότι οι θαυμαστές μπορούν να κάνουν τη ζωή των stars πραγματική κόλαση!
Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση της Mila Kunis όταν ένας φανατικός θαυμαστής της την παρακολουθούσε επί τρεις μέρες και έφτασε στο σημείο να πάει μέχρι και στο γυμναστήριο, όπου πήγαινε η ηθοποιός για να της μιλήσει. Η Kunis φώναξε την αστυνομία και ο νεαρός άνδρας βρέθηκε πίσω από τα σίδερα της φυλακής.
mila-kunis.jpg

Εφιαλτικές στιγμές πέρασε και η Halle Berry. Ένας μυστηριώδης άνδρας συνελήφθη έξω από το σπίτι της, ύστερα από καταγγελίες της ηθοποιού ότι την τρομοκρατούσε επί μέρες. Ο άνδρας έφτασε στο σημείο να μπουκάρει στο σπίτι της από την πίσω πλευρά για να μην γίνει αντιληπτός από τις κάμερες ασφαλείας, έπεσε όμως πάνω στον φρουρό της Berry και βρέθηκε στη φυλακή.
halle-berry.jpg

Ένας ακόμα... "φανατικός" θαυμαστής εισέβαλε στο σπίτι της Madonna στο Λονδίνο, ευτυχώς όταν η ίδια δεν βρισκόταν εκεί. Ο Grzegorz Matlok κατάφερε να μπει στο σπίτι της, παρά τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας, άρχισε να αρπάζει προσωπικά αντικείμενα της βασίλισσας της ποπ, αλλά για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός από τους φρουρούς και συνελήφθη.
madonna.jpg

Και ο Mark Zuckerberg βρήκε έναν άνθρωπο με τον οποίο σίγου��α δεν θα ήθελε να γίνει... φίλος στο Facebook. Ο ιδρυτής του Facebook έβγαλε περιοριστικά μέτρα εναντίον ενός 31χρονου, ο οποίος απειλούσε τον ίδιο, την αδελφή του και την κοπέλα του.
mark-zuckerberg.jpg

Μία ακόμα star που απευθύνθηκε στη δικαιοσύνη ήταν και η Jennifer Aniston, η οποία έβγαλε επίσης περιοριστικά μέτρα εναντίον του Jason Peyton που επί οχτώ μέρες της έκανε τη ζωή κόλαση. Ο Peyton συνελήφθη έξω από το σπίτι της, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ένα αιχμηρό αντικείμενο, κολλητική ταινία, απειλητικά μηνύματα εναντίον της και μια λίστα με ονόματα για το μωρό που θα έκανε μαζί της!
jennifer-aniston.jpg

Πιο επικίνδυνη ήταν η περίπτωση της Tyra Banks. Ένας πρώην κατάδικος, ο Brady Green έπαθε εμμονή μαζί της και δεν σταματούσε αν της στέλνει λουλούδια, επιστολές, να την παίρνει τηλέφωνο και τελικά συνελήφθη όταν επιχείρησε να μπει στο στούντιο, όπου μαγνητοσκοπούνταν η εκπομπή της Banks.
tyra-banks.jpg

Τέλος, το 1998, ο Steven Spielberg απαλλάχτηκε μια και καλή από έναν φανατικό θαυμαστή του, που δεν σταματούσε να του στέλνει απειλητικά μηνύματα και να τον παρενοχλεί. Ο Jonathan Norman συνελήφθη έξω από την έπαυλη του Spielberg και στην κατοχή του βρέθηκαν χειροπέδες, μαχαίρι και κολλητική ταινία.
steven-spielberg.jpg
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top