Μπουγιούρης: Νιώθει έτοιμος να ντυθεί γαμπρός και μιλά για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία

Μιλά για την Πλάκα και λέει: «Δεν είμαστε μαζί, αλλά δεν έχουμε εχθρότητα»

Μπουγιούρης: Νιώθει έτοιμος να ντυθεί γαμπρός και μιλά για την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία

Στα 37 του, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δηλώνει πλέον έτοιμος να ντυθεί γαμπρός και να γίνει μπαμπάς! Αρκεί όπως λέει να βρει την… κατάλληλη!

«Αισθάνομαι τρομερά οικεία να ντυθ�� γαμπρός και να κάνω κι εγώ τη δική μου οικογένεια».

bou2.jpgbou3.jpg

Μπορεί όπως λέει μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο να μην έτυχε, αλλά κατά το παρελθόν «υπήρχαν στιγμές που αισθάνθηκα ότι ο άνθρωπος που ήταν δίπλα μου εκείνη την περίοδο ήταν ο κατάλληλος για να συμπορευθώ μαζί του και να κάνω οικογένεια», μια επιθυμία, που όπως λέει «τη δημιουργεί σε έναν άνδρα, η σύντροφος του».

Μιλώντας για τη σχέση του με την Πηνελόπη Πλάκα η οποία τελείωσε, και για την κοινή τους εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα μετά το χωρισμό τους, απάντησε πως:

«Μπορεί να μην είμαστε μαζί με την Πηνελόπη, αλλά δεν υπάρχει λόγος να έχουμε εχθρότητα μεταξύ μας. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι υπήρχε στη ζωή μου κάτι πολύ όμορφο, και εξακολουθούν να υπάρχουν φιλικά αισθήματα».

bou1.jpgbou4.jpg
Παραδέχεται ακόμα, πως η σχέση τους με την Πηνελόπη «ήταν σοβαρή», και πως είχε γνωρίσει τους γονείς της, τους οποίους θεωρεί πολύ αξιόλογους.

Τέλος, μιλώντας για την πρώτη του σεξουαλική επαφή, λέει:

«Ήμουν 16 χρονών. Ήταν ένα καλοκαίρι με ένα κορίτσι που παραθερίζαμε στο ίδιο μέρος. Ένιωθα τρομερή αμηχανία και περνούσαν εκατοντάδες σκέψεις από το μυαλό μου. Φοβόμουν μην κάνω κάτι που δεν έπρεπε. Αλλά τελικά όλα κύλησαν ομαλά και δεν κουβαλάω καμία τραυματική εμπειρία».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top